Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Dan Şucu, după ce Gigi Becali l-a numit sclav! Ce va face Rapid Bucureşti | EXCLUSIV

Prima reacţie a lui Dan Şucu, după ce Gigi Becali l-a numit sclav! Ce va face Rapid Bucureşti | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Acţionarul majoritar de la Rapid Bucureşti, Dan Şucu, a oferit o primă reacţie, după derapajul finanţatorului FCSB, Gigi Becali, la adresa sa.

Dan Şucu reacţionează după ce Gigi Becali l-a numit sclav pentru votul de la LPF

Iniţiativa lui Gigi Becali de a renunţa la regula U21 a eşuat. Finanţatorul FCSB s-a dus marţi la Adunarea Generală a LPF, unde s-a întâlnit cu reprezentanţii cluburilor din Superliga. 

Ei au votat, cu semnătură pe o foaie, dacă sunt pentru sau împotriva regulii U21 şi din sezonul următor. 

S-a încheiat 7-7 la vot, astfel că regula U21 se menţine şi în noua stagiune a Superligii

Nervos din cauza celor care au votat pentru menţinerea regulii FRF, Gigi Becali l-a jignit pe Dan Şucu şi l-a numit sclav

Replica acţionarului majoritar de la Rapid a venit imediat. El a spus că echipa din Giuleşti va emite un comunicat de presă în care va explica votul de azi de la LPF şi n-a dorit să comenteze declaraţia lui Gigi Becali. 

"Legat de ce s-a întâmplat azi la LPF, clubul Rapid va face un comunicat de presă în care va explica ce s-a întâmplat, chiar dacă a fost amintit numele meu, aşa cum spuneţi dumneavoastră", a declarat Dan Şucu, pentru Orangesport.ro. 

  • Au votat pentru ca echipele să nu mai fie obligate să introducă jucător U21: FCSB, Universitatea Craiova, CFR Cluj, FC Botoşani, U Craiova 1948, Hermannstadt, Poli Iaşi. 
  • S-au opus modificării regulii U21: FC Voluntari, Oţelul Galaţi, Dinamo Bucureşti, Petrolul, UTA, U Cluj şi Rapid Bucureşti. 
  • S-au abţinut: Farul Constanţa şi Sepsi Sfântu Gheorghe. 

Afla mai multe despre: gigi becalifcsb rapiddan sucugigi becali dan sucuvot regula u21 

viewscnt
Articole similare