Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima vedetă care se poate transfera după problemele financiare de la CFR Cluj! Unde ajunge. Doi fotbalişti sunt deja pe lista plecărilor

Prima vedetă care se poate transfera după problemele financiare de la CFR Cluj! Unde ajunge. Doi fotbalişti sunt deja pe lista plecărilor

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj se va despărţi, în iarnă, de mai mulţi fotbalişti, pentru a mai diminua din cheltuieli. Doi jucători sunt pe lista celor care nu mai sunt doriţi, iar un transfer ar putea prinde şi o vedetă a lotului, Cristian Bălgrădean (33 de ani). Portarul e dorit în străinătate.

Unde se poate transfera Cristian Bălgrădean de la CFR Cluj

La campioana României e o concurenţă acerbă pe postul de portar, unde sunt Cristian Bălgrădean, Karlo Letica, Cristiano Figueiredo şi Otto Hindrich. Primul ar putea pleca în iarnă, în timp ce portughezul a fost scos de pe lista trimisă la LPF, pentru meciurile din Liga 1, în locul său fiind preferat ultimul sosit Karlo Letica. 

În următoarea perioadă de transferuri, concurenţa se mai poate diminua. Kerkida.net anunţă că o echipă din Cipru urmăreşte situaţia de la campioana României a lui Cristian Bălgrădean şi ia în calcul să-l aducă aducă în curând. "Pufi" mai are contract doar până în vara anului următor, iar şefii de la CFR Cluj ar putea să-l lase să plece acum, pentru a încasa o sumă de transfer de pe urma lui, dacă nu se vor înţelege asupra prelungirii contractului. 

"Nu e exclus ca mutarea decisivă să aibă loc în perioada de transferuri din iarnă", susţine sursa citată. 

La începutul lunii, Telekom Sport a anunţat că doi fotbalişti ai echipei, Anas Tahiri (26 de ani) şi Guessouma Fofana (28 de ani), aduşi de Marius Şumudică, nu mai intră în planurile lui Dan Petrescu şi vor pleca. Clubul îşi doreşte să mai scadă din bugetul lunar de salarii. 

Iar plecările din iarnă au fost confirmate şi de noul preşedinte din Gruia, Cristi Balaj. 

"Nu vă ascund că avem discuţii cu echipe care sunt interesate de jucători de la clubul nostru. În iarnă trebuie să facem o analiză clară. Avem jucători pe care nu-i folosim, dar îi plătim. E o situaţie pe care am găsit-o la club. Avem o listă foarte mare şi e important ca jucătorii care nu prind echipa să se ducă să joace. Încă nu am discutat despre nume”, a susţinut oficialul celor de la CFR Cluj. 

Ultimele informaţii apărute susţin că problemele financiare de la CFR Cluj s-a acutizat şi că societatea ar putea intra în insolvenţă. 

Afla mai multe despre: cristian balgradeancfr clujanas tahirifofanadan petrescucfr cluj insolventaprobleme financiare cfr cluj 

viewscnt
Articole similare