Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primarul Mihai Chirica a izbucnit pentru ce a văzut în Poli Iaşi - Universitatea Craiova: "Ruşine! Aştept ziua în care hoţia nesimţită va lăsa sportul să performeze"

Primarul Mihai Chirica a izbucnit pentru ce a văzut în Poli Iaşi - Universitatea Craiova: "Ruşine! Aştept ziua în care hoţia nesimţită va lăsa sportul să performeze"

CSM Poli Iași

Comentarii

Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, susţine că Poli Iaşi a fost dezavantajată în înfrângerea cu Universitatea Craiova, scor 1-4, în Superliga. Edilul a folosit cuvinte dure şi a transmis că se va "ocupa de sportul pentru copii".

Mihai Chirica, furibund după Poli Iaşi - Universitatea Craiova: "Copii de 7 şi 8 ani strigă 'hoţule, hoţule'"

Universitatea Craiova a învins sâmbătă seara, în deplasare, scor 4-1, fornaţia Poli Iaşi, într-un meci din etapa a cincea a Superligii. 

Echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf a întors scorul după o oră de joc. Alin Roman, care a primit al doilea galben în minutul 58, şi-a lăsat echipa în inferioritate numerică, iar din acel moment Universitatea Craiova a dominat. 

Totuşi, faza judecată de centralul Istvan Kovacs l-a revoltat pe Mihai Chirica, cel care a publicat trei mesaje dure pe pagina personală de Facebook. 

"Chiar nu merita sa faci fotbal in  Liga 1. Este o pierdere de timp şi resurse.

Ruşine! 

De astăzi nu mai vorbesc de Liga 1 , aştept ziua in care hoţia nesimţita va lăsa sportul din România sa performeze. Pâna atunci mă voi ocupa de sportul pentru copii!

Din nou , să va fie ruşine celor care vă ocupaţi de Liga profesionistă din România !", a spus iniţial edilul, care a revenit la scurt timp. 

"Copii de 7 şi 8 ani strigă “ Hoţule, hoţule !” Bănui că veniseră să vadă o competiţie sportivă, nu o jăcmăneală de drumul mare! Îmi este ruşine pentru trauma prin care trec aceşti copii. 

Dacă acesta este fotbalul de liga 1 in România, dacă asta organizează această ligă şi dacă credeţi ca eu mai stau cu voi la masă , vă înşelaţi! 

Sport pentru copii!", a adăugat Mihai Chirica, cel care a continuat cu al treilea mesaj. 

"Se pare că liga 1 promovează Gheboasă! Bănui ca acolo ne vreţi copiii! Vom căuta alte sporturi!", a mai spus primarul din Iaşi, după înfrângerea cu Universitatea Craiova, 1-4, în Superliga.

Afla mai multe despre: mihai chiricamihai chirica poli iasi universitatea craiova 1-4 

viewscnt
Articole similare