Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul scandal pentru Şumudică, la câteva ore de la revenirea în Turcia! Oamenii, uimiţi de ce au auzit

Primul scandal pentru Şumudică, la câteva ore de la revenirea în Turcia! Oamenii, uimiţi de ce au auzit
Comentarii

Marius Şumudică nu are parte de linişte, după revenirea în Turcia, ţară pe care a lăudat-o în mai multe rânduri. El a fost aproape de a obţine şi paşaport în Turcia, iar acum fostul său colaborator de la Gaziantep a oferit câteva declaraţii controversate.

Marius Şumudică a ajuns la cârma lui Yeni Malatyaspor, din Super Lig, a patra echipă pe care o conduce în Turcia, după Kayserispor, Gaziantep şi Rizespor. Antrenorul român a fost prezentat oficial şi a oferit primele declaraţii după ce a semnat: ”Sunt foarte bucuros că am revenit în fotbalul turc", a declarat, printre altele, românul. 

Marius Şumudică, acuzat că insultă Turcia: "Ai grijă, fiule. El plânge, dar minte"

Fostul antrenor al lui CFR Cluj are parte de primul scandal, după revenirea în Turcia. Românul e tras la răspundere de cine se aştepta mai puţin. Fostul său traducător de la Gaziantep, Oğuzhan Erdoğmuş, a dezvăluit "faţa" lui Marius Şumudică pe care a văzut-o în perioada în care cei doi au colaborat. 

Conform Yenisafak.com, Oğuzhan Erdoğmuş a susţinut că tehnicianul insultă Turcia, atunci când nu e în lumina reflectoarelor. După ce l-a acuzat, fostul său colaborator i-a amintit cum a fost tratat atunci când se afla la Gaziantep, de unde a fost dat afară de conducere, în urma unor declaraţii controversate. 

"El spune constant în faţa presei <<Turcia e a doua mea ţară>>, dar ne insultă ţara pe la spate. Când ne-am dus la o conferinţă de presă, un colaborator mi-a spus <<Ai grijă, fiule. El plânge, dar minte>>. Când a spus asta, am râs. Puteţi să vedeţi şi în imagini.

Ai fugit din ţara noastră când pandemia de Covid-19 a început, apoi ai revenit. Nu ai găsit un loc de muncă în Turcia. Totul ţi-a fost adus în cameră, de la covoare, draperii, TV, la cuptor cu microunde. Masa ta era pregătită la club", a spus Oğuzhan Erdoğmuş pentru sursa citată

Traducătorul care l-a însoţit pe Marius Şumudică a fost pus şi el pe liber de Gaziantep, imediat după plecarea principalului. 

Yeni Malatyaspor speră ca românul să o scoată din zona periculoasă din clasament. Noua echipă a rapidistului e pe locul 17, cu şase puncte după opt meciuri. 

Afla mai multe despre: marius sumudicamarius sumudica traducatormarius sumudica insulta turciamarius sumudica yeni malatyaspor 

viewscnt
Articole similare