Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul transfer la CFR Cluj în iarnă! Un fost fotbalist din naţională, "foarte aproape" de campioană. Ardelenii preiau modelul lui Gică Hagi

Primul transfer la CFR Cluj în iarnă! Un fost fotbalist din naţională, "foarte aproape" de campioană. Ardelenii preiau modelul lui Gică Hagi

CFR Cluj

Comentarii

Concurenţa în centrul apărării la CFR Cluj se ascute. Conform informaţiile prezentate de presa din Italia, Deian Boldor, fosta mare speranţă a fotbalului românesc, poartă negocieri cu echipa antrenată de Edi Iordănescu.

Dacă transferul se va realiza, antrenorul se va putea baza pe şapte fundaşi centrali: Deian Boldor, Andrei Burcă, Paulo Viniciuz, Mike Cestor, Syam Ben Youssef, Denis Ciobotariu şi Ivica Zunic. 

Primul transfer la CFR Cluj în mercato din iarnă! Deian Boldor poate ajunge în Gruia

Primele informaţii ale transferului lui Deian Boldor la CFR Cluj au apărut în România, în urmă cu câteva zile, imediat după ce şi-a reziliat contractul cu formaţia italiană Potenza, din liga a treia. 

Noi detalii au fost furnizate de presa din Italia. Conform informaţiilor obţinute de jurnaliştii publicaţiei Tuttomercatoweb, "fundaşul născut în 1995 e aproape de Cluj", semn că cei din conducerea CFR-ului lucrează la ultimele detalii ale transferului. 

Iar trecerea lui Deian Boldor în lotul lui Edi Iordănscu nu ar trebui să fie o mutare costisitoare. Fostul internaţional român e liber de contract, iar în ultimii ani a schimbat mai multe echipe. 

  • 9 meciuri şi 1 gol sunt cifrele lui Deian Boldor în naţionala U21 a României. 

CFR Cluj preia modelul lui Gică Hagi, la Viitorul, acolo unde "Regele" a încercat să "resusciteze" mai mulţi fotbalişti, a căror carieră intrase în impas. Printre fotbaliştii pe care Gică Hagi i-a repus pe picioare se numără: George Ţucudean, Gabi Iancu sau Denis Alibec.

Ce s-a întâmplat cu Deian Boldor, fotbalistul dorit de CFR Cluj

În urmă cu nouă ani, Deian Boldor a făcut un pas important în carieră. A plecat de la LPS Banatul în Italia, la academia Romei. Fundaşul român a făcut pasul până la echipa U19, iar din acel moment au urmat o serie de împrumuturi şi transferuri. 

În Italia, fundaşul aşteptat la CFR Cluj a mai jucat la: Pescara, Virtus Lanciano, Bologna, Hellas, Foggia şi Potenza. Apărătorul a jucat şi la Montreal Impact şi FK Partizani, în Albania, acolo unde ar fi fost implicat într-un scandal. 

Fosta speranţă a fotbalului românesc a jucat cele mai multe partide pentru echipele Under ale Romei, dar nu a reuşit să debuteze în echipa mare.

Ce transferuri ar mai putea face CFR Cluj în această iarnă

CFR Cluj se pregăteşte să facă ultimele transferuri, înainte de asaltul final pentru al patrulea titlu consecutiv în Liga 1. După ce Dan Petrescu s-a plâns că nu s-au făcut transferurile pe care le-a cerut, conducerea i-ar putea face pe plac lui Edi Iordănescu. 

FCSB şi CFR Cluj ar negocia schimbul de jucători Sergiu Buş - Billel Omrani, după ce patronul roş-albaştrilor a trimis o ofertă către clubul din Gruia. De asemenea, CFR Cluj ar mai putea să-i aducă şi pe Usman Sale şi Nana Boateng, de la KuPS. 

Primul meci în noul an pentru CFR Cluj va fi pe teren propriu, cu Academica Clinceni, pe 14 ianuarie. Partida va putea fi urmărită pe Telekom Sport 1 şi Telekomsport.ro. 

Afla mai multe despre: cfr clujdeian boldor cfr clujgica hagideian boldor transfer cfr cluj 

viewscnt
Articole similare