Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Principalul motiv de îngrijorare al naţionalei înaintea duelului cu Macedonia de Nord: ”Asta ne preocupă”

Principalul motiv de îngrijorare al naţionalei înaintea duelului cu Macedonia de Nord: ”Asta ne preocupă”
Comentarii

În conferinţa de presă din urma victoriei cu Liechtenstein, Mirel Rădoi a discutat despre partida ce urmează, una decisivă în lupta pentru calificare la Mondial, împotriva Macedoniei de Nord.

România şi-a revenit după serie neagră de înfrângeri consecutive, patru la număr, şi a câştigat împotriva Islandei şi a Liechtensteinului, cu 2-0. Deşi adversarele nu au fost cele mai redutabile, victoriile tot sunt importante, mai ales pentru moralul ”tricolorilor”, iar meciul ce va urma este cel mai important din cele trei.

Selecţionata condusă de Mirel Rădoi face deplasarea la Skopje, pentru a înfrunta Macedonia de Nord. La doar un punct în spatele României în grupă, naţionala condusă de Igor Angelovski visează, la fel ca noi, la calificarea la Mondial.

Mirel Rădoi a discutat despre meciul ce va urma şi ce aspecte trebuie să aibă ”tricolorii” în vedere. Selecţionerul a vorbit despre calităţile adversarilor şi a dezvălut că a fost bucuros de susţinerea oferită de români la ultimul meci, susţinere ce speră să continue.

Principalul motiv de îngrijorare al naţionalei înaintea duelului cu Macedonia de Nord

Ceea ce ar trebui să ne preocupe foarte mult este starea fizică a jucătorilor. Am văzut prima repriză a Macedoniei de Nord contra Islandei, e o echipă foarte bună, o echipă tehnică, am simţit-o pe propia piele la Bucureşti. Noi mergem cu mare încredere după aceste două meciuri.

O partidă decisivă, sunt sigur că presiunea va fi mult mai mare pe umerii noştri, va trebui să vedem cum o gestionăm, pentru că va trebui să resimţim presiunea noi, ca staff, şi nu jucătorii. Aşa cum am spus şi la prima partidă cu Islanda, nici acum nu vreau să mă gândesc că pierdem această partidă.

Eu i-am simţit călduroşi după doi ani (n.r. pe suporteri), foarte multă lume prezentă. Mă aşteptam la oameni mai puţini, dar se pare ca oamenii revin alături de naţională după o perioadă nefastă, în care nu am reuşit să câştigăm”, a declarat Mirel Rădoi, în urma victoriei cu Liechtenstein.

Afla mai multe despre: echipa naţionalăromâniamirel rădoiromânia macedoniamacedonia de nord 

viewscnt
Articole similare