Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răbdarea FCSB a ajuns la capăt, după apariţia lui Vassaras! "S-ar putea să fie obiectivul unui proces pe care-l vom intenta" | EXCLUSIV

Răbdarea FCSB a ajuns la capăt, după apariţia lui Vassaras! "S-ar putea să fie obiectivul unui proces pe care-l vom intenta" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB se gândeşte să dea în judecată CCA, după ce Kyros Vassaras a prezentat şi comentat imagini care nu au fost pe transmisiunea partidei cu UTA, dar care au fost luate în considerare atunci când faza a fost judecată.

MM Stoica ameninţă CCA, după apariţia lui Vassaras: "S-ar putea să fie obiectivul unui proces pe care-l vom intenta"

Kyros Vassaras, preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, a făcut analiza video a unor decizii luate de arbitri în partide din ultimele trei runde ale Superligii.

CCA a prezentat dialogul dintre Istvan Kovacs şi Horia Mladenovic, la CFR Cluj - Petrolul Ploieşti, iar Vassaras a analizat şi fazele în care FCSB a fost implicată. 

Totuşi, MM Stoica a anunţat că FCSB e pregătită să ia măsuri, după ce faza penalty-ului acordat pentru UTA, în victoria cu FCSB, de la Arad, a fost judecată după filmarea făcută din tribună

La apariţia imaginilor la acel moment, MM Stoica a acuzat un trucaj. 

"Asta s-ar putea să fie obiectivul unui proces pe care-l vom intenta, că e grav ce face. Scuză opinia unui arbitru care nu are suport video şi judecă cu filmarea pusă pe un site de un suporter. 

Nici din aia nu se vede dacă nu cumva îi şterge mingea pieptul întâi. E o imagine extrem de dubioasă, uite cum e prinsă. De ce nu e imaginea de când pleacă mingea, de unde vine?", a declarat MM Stoica, la Orange Sport.  

Ce spunea MM Stoica despre imaginile din UTA - FCSB

„E un fake! Mâine mai apare o filmare cu Pantea care are 3 mâini. Ştii cât de uşor e să editezi? Mâine vin cu filmare când Pantea face preluare pe piept şi jonglează cu ea pe cap.

Poţi edita orice. Am înţeles că imaginile sunt postate de suporterii de la UTA. Înseamnă că ei au trimis-o la VAR? Pantea a zis că a atins cu pieptul, că i-a venit mingea în piept”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport, după ce s-a acordat penalty la mingea trimisă de Stahl în mâna lui Pantea

 

Afla mai multe despre: kyros vassarasuta fcsbmmm stoicadecizii de arbitraj 

viewscnt
Articole similare