Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Radamel Falcao s-a despărţit de Galatasaray şi a semnat cu o nouă echipă! Columbianul va juca din nou la Madrid

Radamel Falcao s-a despărţit de Galatasaray şi a semnat cu o nouă echipă! Columbianul va juca din nou la Madrid

La Liga

Comentarii

Radamel Falcao, ajuns la 35 de ani, s-a despărţit de Galatasaray după două sezoane petrecute la club şi a semnat cu Rayo Vallecano.

Alex Cicâldău şi Olimpiu Moruţan au semnat cu Galatasaray, unde aveau să joace cu unul dintre cei mai buni marcatori ai ultimilor 15 ani, Radamel Falcao. Însă, Cicâldău l-a prins pe columbian doar trei minute pe teren, iar Moruţan deloc, înainte ca acesta să plece de la Istanbul.

Radamel Falcao va juca din nou la Madrid

După doi ani petrecuţi în Turcia, ”El Tigre” a făcut decizia de a reveni în Spania, la Madrid, acolo unde a făcut istorie. Însă, atacantul de 35 de ani nu a semnat cu Atletico, ci cu Rayo Vallecano, fiind pe final de carieră şi nu la nivelul din urmă cu 8-9 ani, când făcea senzaţie pe Vincente Calderon, fosta arenă a ”los rojiblancos”.

Falcao a semnat un contract pe doi ani cu formaţia din capitala Spaniei şi se va alătura antrenamentelor echipei în zilele ce urmează. Cârful columbian o părăseşte pe Galatasaray după 43 de partide, în care a marcat 20 de goluri şi a oferit trei pase decisive.

În întreaga sa carieră, în afară de doi ani petrecuţi la Chelsea şi Manchester United, Falcao a fost unul dintre cei mai de temut atacanţi din fotbalul mondial. După ce le-a reprezentat pe River Plate, Porto, Atletico, Monaco, United, Chelsea şi Galata, columbianul a reuşit să însumeze 295 de goluri şi 54 de pase decisive în 510 apariţii. Pentru naţională, Falcao a marcat de 35 de ori în 91 de meciuri.

Afla mai multe despre: rayo vallecanoradamel falcaotransfer falcaogalatasarayfalcao rayo 

viewscnt
Articole similare