Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răsturnare de situaţie! Dinamo a sunat alt antrenor, care şi-a dat acordul. UPDATE | Ce s-a întâmplat când în schemă a intrat Mulţescu

Răsturnare de situaţie! Dinamo a sunat alt antrenor, care şi-a dat acordul. UPDATE | Ce s-a întâmplat când în schemă a intrat Mulţescugalerie foto

Dinamo București

Comentarii

Conducerea lui Dinamo Bucureşti s-a mişcat rapid, după ce Ionel Gane a anunţat public că şi-a dat demisia din cadrul clubului. În acest moment, oficialii clubului din "Ştefan cel Mare" iau în calcul varianta ca Florin Bratu să fie antrenor, iar Gheorghe Mulţescu să ocupe postul de director tehnic.

UPDATE 14:54: Oficial a semnat Gigi Mulţescu cu Dinamo! Din primele informaţii, antrenorul se va putea baza pe Iulian Mihăescu ca secund şi Cătălin Mulţescu, care se va ocupa de portari. De asemenea, a adus în „Ştefan cel Mare” preparator fizic, pe George Neagu de la Astra Giurgiu.

UPDATE 13:43 Din primele informaţii oferite de Peluza Cătălin Hîldan, Gigi Mulţescu va conduce la ora 16:00 primul antrenament.

 

Acolo unde este emblema lui Dinamo, ACOLO ESTE ŞI INIMA NOASTRĂ! La ora 16:00 la Săftica, Gigi Mulţescu va relua antrenamentele de acolo de unde le lăsase în septembrie anul trecut.

Publicată de Peluza Catalin Hildan-Dinamo pe Marţi, 16 martie 2021

UPDATE 12:55 Florin Bratu, antrenorul care şi-a dat acordul pentru a veni la Dinamo Bucureşti, nu a dorit ca Gigi Mulţescu să fie director tehnic. Astfel, lupta pentru banca echipei a fost câştigată de cel care se afla deja în club. 

Contractul cu Gheorghe Mulţescu va fi semnat azi. Eftimescu se va întâlni cu noul antrenor. 


Dinamo Bucureşti încearcă o mutare interesantă. Conducerea l-a contactat pe Florin Bratu, care a oferit deja răspunsul pentru a veni antrenor în "Groapă".

Dinamo l-a sunat pe înlocuitorul lui Ionel Gane şi a obţinut acordul! Poate reveni după trei ani în "Ştefan cel Mare"

Dinamo trece printr-o perioadă grea. "Câinii" ocupă locul de baraj în Liga 1, iar Ionel Gane a considerat că un şoc este necesar echipei. Conducerea s-a prgătit pentru plecarea antrenorului şi are pe masă mai multe variante pentru a-l înlocui. 

Conform informaţiilor Telekom Sport, Florin Bratu este în cărţi, pentru a fi instalat ca antrenor în "Ştefan cel Mare". Omul DDB-ului, directorul general al lui Dinamo din Consiliul de Administraţie, Constantin Eftimescu, l-a sunat, luni seara, pe Florin Bratu. 

Antrenorul e liber de contract, după despărţirea de Concordia Chiajna, în iarnă, iar sursele Telekom Sport susţin că şi-a dat acordul pentru a veni la Dinamo Bucureşti. 

Azi vor avea loc discuţiile finale în vederea numirii fostului atacant din "Ştefan cel Mare" pe banca tehnică a echipei. Gheorghe Mulţescu, cel care a fost văzut drept favoritul pentru postul de antrenor, ar urma să ocupe o nouă funcţie. 

Lui Gigi Mulţescu ar urma să-i fie propus postul de director tehnic. În următoarele ore va fi luată o decizie finală, în funcţie de răspunsurile lui Florin Bratu şi Gheorghe Mulţescu. 

Florin Bratu a plecat cu scandal de la Dinamo în urmă cu 3 ani 

Prima aventură a lui Florin Bratu ca antrenor în "Ştefan cel Mare" s-a terminat rău. La finalul unei înfrângeri cu Poli Iaşi, scor 1-0, antrenorul l-a atacat pe Dan Nistor, dar tot el a plătit cu postul. Conducerea l-a dat afară. 

"Nistor mi-a destabilizat vestiarul, din momentul ăla. El, în vestiar, vorbeşte în fiecare zi cu tinerii numai de bani, de zeci de mii de euro, aşa se laudă. A reuşit să destabilizeze si să distrugă o muncă pe care am făcut-o noi aici", declara Florin Bratu. 

Ce se poate întâmpla odată cu revenirea lui Pablo Cortacero

Revenirea lui Pablo Cortacero în România le-ar putea da peste cap planurile celor din DDB. Eftimescu, cel care l-a sunat pe Florin Bratu, este adversarul lui Pablo Cortacero, care şi-a anunţat revenirea la Dinamo

Acţionarul majoritar vine la Bucureşti pentru a se implica la Dinamo, dar şi pentru a câştiga un proces în care e implicat şi care i-ar putea readuce funcţia de preşedinte al CA. Astfel, Pablo Cortacero poate influenţa decisiv numirea noului antrenor de la Dinamo Bucureşti. 

Afla mai multe despre: florin bratuflorin bratu dinamoantrenor dinamoflorin bratu antrenor dinamogigi multescugheorghe multescugheorghe multescu dinamo 

viewscnt
Articole similare