Experiențe împreună.
You are here:

Răsturnare de situaţie în privinţa transferului lui Bălgrădean la CFR Cluj! Moment neaşteptat fix înainte de plecarea de la FCSB

Răsturnare de situaţie în privinţa transferului lui Bălgrădean la CFR Cluj! Moment neaşteptat fix înainte de plecarea de la FCSB

Liga 1

Comentarii

CFR Cluj, FCSB şi U Craiova, principalele candidate la titlul Ligii 1, au făcut deja primele modificări din loturi, dar cea mai mare surpriză a fost furnizată prin plecarea lui Cristian Bălgrădean de la vicecampioana României, la campioană. Recent, "Pufi" a primit o veste cum nu se poate mai bună.

Ultima plecare din lotul lui CFR Cluj stabileşte o nouă ierarhie în privinţa postului de portar. Deşi părea că va primi statutul de rezervă la CFR Cluj, Cristian Bălgrădean ar putea fi noul titular al lui Dan Petrescu în echipa campioanei României. Portarul va ajunge în lotul lui CFR Cluj duopă 30 iunie, atunci când îi expiră contractul cu FCSB, unde este perceput ca un trădător de Gigi Becali. 

Transferul lui Giedrius Arlauskis, bucuria lui Cristian Bălgrădean

Antrenorul Dan Petrescu nu a reuşit să-l convingă pe Giedrius Arlauskis să continue la CFR Cluj, deşi era unul dintre preferaţii antrenorului din Gruia. Sursele Telekom Sport susţin că portarul lituanian a semnat deja cu o echipă din zona Golfului, iar din 30 iunie, atunci când îi expiră contractul, o va părăsi pe echipa cu care a cucerit două titluri în România şi cu care a ajuns în 16-imile Europa League, în acest sezon. 

De altfel, presa din Arabia Saudită a indicat care ar fi noul club al lui Giedrius Arlauskis, cărţile pentru el fiind deja făcute la următoarea echipă. 

Deşi conducerea lui CFR Cluj a încercat să-l convingă pe Giedrius Arlauskis să semneze prelungirea, în ultima perioadă, nu a mai fost cale de întors. Totuşi, campionii României nu rămân descoperiţi la nivelul porţii. 

Cristian Bălgrădean s-a înţeles cu CFR Cluj din urmă cu câteva luni, aspect care l-a iritat pe Gigi Becali, şi e de aşteptat ca "Pufi" să fie noul titular din echipa lui Dan Petrescu, în condiţiile în care este unul dintre cei mai buni portari din Liga 1, conform cifrelor InStat, dar şi datorită experienţei căpătate în campionatul din România. Acest scenariu, cu ex-portarul FCSB titular la CFR Cluj, nu ar fi fost posibil, atât timp cât Giedrius Arlauskis se afla la clubul din Gruia. 

Un nou duel în echipa lui CFR Cluj

Dan Petrescu se va putea baza, începând cu noul sezon, pe doi portari valoroşi. Cristian Bălgrădean probabil că va avea prima şansă, dar a doua variantă, polonezul Grzegorz Sandomierski, crede în şansa sa. Portarul campion cu Dinamo Zagreb în Croaţia a acordat un interviu pentru presa din ţara natală despre situaţia sa de la CFR Cluj, după transferul din ianuarie. 

În urmă cu două săptămâni, conducerea lui CFR Cluj a vorbit despre venirea lui Cristian Bălgrădean, după ce au apărut informaţii conform cărora sunt probleme în privinţa legitimării sale. 

viewscnt
Articole similare