Experiențe împreună.
You are here:

Răsturnare de situaţie la Dinamo. Răzbunarea lui Bonetti. Ce face italianul în aceste momente. Mureşan, blocat de antrenor

Răsturnare de situaţie la Dinamo. Răzbunarea lui Bonetti. Ce face italianul în aceste momente. Mureşan, blocat de antrenor

Dinamo București

Comentarii

Despărţirea dinamoviştilor de Dario Bonetti (60 de ani) se face greu. În ciuda informaţiilor din ultima perioadă, contractul antrenorului încă nu a fost reziliat. El figurează ca angajat al clubului, în continuare. Italianul e deranjat de modul în care s-a comportat Iuliu Mureşan cu el.

Dinamo Bucureşti e pe locul 14 în Liga 1, iar în club s-a decis schimbarea antrenorului după înfrângerea cu 6-0 în faţa FCSB-ului. Dario Bonetti n-a mai apucat să conducă echipa, în ciuda transferurilor masive din ultima perioadă, iar interimar va fi Sorin Colceag. 

Dario Bonetti se răzbună la Dinamo Bucureşti. Italianul, supărat din cauza deciziei conducătorilor

Şefii din "Ştefan cel Mare" i-au transmis tehnicianului că nu mai au nevoie de el, deşi a avut un lot incomplet de la startul sezonului. El a confirmat despărţirea, dar se răzbună, în aceste momente. Decizia luată în club l-a nemulţumit, iar Bonetti încă nu a semnat rezilierea contractului, conform surselor Telekom Sport. 

Antrenorul amână momentul în care se va întâlni cu administratorul special al lui Dinamo, Iuliu Mureşan, întrucât e nemulţumit de modul în care oficialul "câinilor" s-a comportat cu el. De altfel, nici clubul din "Ştefan cel Mare" nu a anunţat, oficial, despărţirea de tehnicianul care a mai condus echipa în 2009 şi 2012. 

Dario Bonetti nu a pretins niciun salariu în avans, deşi mai avea contract până la finalul sezonului, din cauza insolvenţei, care nu i-a permis acest lucru. În schimb, clubul s-a asigurat că nu va avea probleme în viitor. Alb-roşii i-au achitat lui Bonetti toate salariile până în prezent. 

De ce fel de antrenor are nevoie Dinamo: ”Un foarte mare psiholog”. Răducioiu ştie varianta perfectă: ”El ar fi ideal în momentul de faţă”

Ce antrenori sunt doriţi la Dinamo Bucureşti

Pentru moment, de următoarele antrenamente şi meciuri se va ocupa Sorin Colceag, antrenor cu Licenţă UEFA Pro. "Câinii" au avut mai multe variante, care nu s-a materializat. 

Telekom Sport a scris despre propunerea din interiorul clubului de a-l readuce pe Mircea Rednic, ultimul tehnician care a cucerit titlul în "Ştefan cel Mare". "Puriul" susţinea, în trecut, că e interesat inclusiv să investească la Dinamo Bucureşti. 

Conducătorii l-au dorit şi pe fostul principal al Universităţii Craiova, Cristiano Bergodi, liber de contract, dar nu s-au ridicat la pretenţiile financiare ale italianului. 

 

viewscnt
Articole similare