Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Dică după ce Andone l-a folosit pe Salomao fundaş stânga. Cum a reacţionat când s-a aflat în aceeaşi situaţie la FCSB: "Eu aşa am făcut"

Reacţia lui Dică după ce Andone l-a folosit pe Salomao fundaş stânga. Cum a reacţionat când s-a aflat în aceeaşi situaţie la FCSB: "Eu aşa am făcut"

FCSB

Comentarii

Nicolae Dică a vorbit despre situaţia dificilă prin care trece FCSB. Fostul antrenor al roş-albaştrilor a discutat inclusiv despre decizia lui Bogdan Andone de a-l folosi pe Diogo Salomao pe postul de fundaş stânga, deşi portughezul este mijlocaş ofensiv.

"Eu, înainte să iau o decizie ca aceasta, de exemplu cu Junior Morais, l-am folosit şi mijlocaş central, dar când l-am folosit fundaş central chiar nu aveam soluţii şi m-am gândit la Junior Morais. Cu vreo patru zile înainte de meci, m-am dus la el şi i-am zis <<Junior, am nevoie de fundaş central, crezi că poţi să joci?>>.

Atunci, tu ai un feedback de la jucător, vezi dacă el îţi spune: <<Da, vreau să joc>> sau <<Da, cred că aş juca, dar...>>. Când am vorbit cu Junior, mi-a spus că vrea să joace acolo şi că nu e nicio problemă. Şi l-am folosit. Nu într-un singur meci, ci în mai multe meciuri. El a avut evoluţii bune pe acea poziţie. Nu poţi spune că a fost un jucător care a trecut pe acea poziţie şi a avut evoluţii slabe" , a declarat Nicolae Dică la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: nicolae dicafcsbjunior morais 

viewscnt
Articole similare