Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţie nervoasă a lui Dan Nistor după ce a fost schimbat în meciul cu CFR. Ioan Ovidiu Sabău a reacţionat: "Îmi pare rău că am făcut-o"

Reacţie nervoasă a lui Dan Nistor după ce a fost schimbat în meciul cu CFR. Ioan Ovidiu Sabău a reacţionat: "Îmi pare rău că am făcut-o"

U Cluj

Comentarii

Dan Nistor a fost înlocuit în a doua repriză a meciului din Cupa României dintre U Cluj şi CFR Cluj, meci disputat pe Cluj Arena, terminat scor 1-1.

U Cluj şi CFR Cluj au remizat, scor 1-1, în grupa B a Cupei României.

Pentru gazde a marcat Kresic (41 - autogol), în timp ce pentru CFR a punctat Bîrligea (66).

Tehnicianul "şepcilor roşii", Ioan Ovidiu Sabău şi-a argumentat decizia după finalul partidei.

Reacţia lui Sabău: "E firesc să nu accepţi să fii schimbat"

După o ratare a experimentatului mijlocaş central, la scorul de 1-1, în minutul 70, Nistor a fost schimbat iar în locul său a intrat olandezul Manu.

Nistor a fost furios după schimbarea venită în repriza secundă.

Antrenorul gazdelor, Ioan Ovidiu Sabău a confirmat faptul că motivul din spatele schimbării a fost evitare unei eventuale accidentări şi păstrarea pentru următorul meci de campionat.

"E şi firesc. Când ai calitate şi valoare, e normal să nu accepţi să fii schimbat!

Îmi propusesem chiar mai repede să-l scot, când joci din trei în trezi zile, plus un drum istovitor până la Botoşani, mai e şi un joc duminică, în campionat (n.r. cu Voluntari)

Preocuparea mea a fost ca jucătorii importanţi să nu se accidenteze. Chiar dacă n-am vrut, m-am gândit că mai am nevoie de el să se refacă. Deşi după aceea mi-a părut rău, că nu trebuia să-l schimb", a declarat Sabău.

Afla mai multe despre: u clujdan nistorioan ovidiu sabaucfr cluj 

viewscnt
Articole similare