Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revoluţie la Bayern Munchen! Cinci titulari, pe picior de plecare după demiterea lui Thomas Tuchel

Revoluţie la Bayern Munchen! Cinci titulari, pe picior de plecare după demiterea lui Thomas Tuchel

Bayern Munchen

Comentarii

Thomas Tuchel o va părăsi pe Bayern Munchen la finalul acestui sezon, după o serie de rezultate slabe.

Şefii grupării bavareze au făcut anunţul după înfrângerile cu Bayer Leverkusen, din Bundesliga, scor 3-0, cu VfL Bochum, scor 3-2 şi după înfrângerea din manşa tur a optimilor de finală din UEFA Champions League, cu Lazio, scor 1-0.

Bavarezii riscă să încheie acest sezon fără trofee, lucru care nu s-a mai întâmplat de 12 ani. 2012 a fost ultimul an în care Bayern Munchen nu a reuşit să cucerească un trofeu.

Scenariu de coşmar pentru Bayern Munchen

Eliminarea dezastruoasă din Cupa Germaniei, împotriva celor de la FC Saarbruecken i-a permis lui Tuchel să se concentreze la meciurile din Bundesliga şi din UEFA Champions League.

Lucrurile nu stau bine nici la nivelul lotului. O parte semnificativă a titularilor echipei din Munchen este nemulţumită de situaţia clubului, iar în acelaşi timp, clubul este dispus să renunţe la respectivii jucători.

Joshua Kimmich, Serge Gnabry, Alphonso Davies, Leroy Sane şi Leon Goretzka, sunt cei cinci jucători la care Bayern Munchen se gândeşte să renunţe, în această vară, anunţă BBC.

Joshua Kimmich, vice-căpitan al naţionalei Germaniei, a avut parte de un episod mai puţin plăcut, la finalul înfrângerii echipei sale, de pe terenul celor de la Bochum. Kimmich ar fi fost implicat într-un scandal tensionat cu secundul lui Thomas Tuchel, Zsolt Low, este anunţul presei din Germania.

Fostul jucător legendar al Germaniei, Lothar Matthäus, în prezent consultant pentru Sky 90, a explicat chiar că mai mulţi jucători cheie sunt în relaţii reci cu staful lui Bayern: "Nu vorbim de orice jucător, ci de jucători de top care au avut un rol în succesele din ultimii cinci-zece ani, atât pe teren, cât şi în afara lui, care au făcut diferenţa".

Afla mai multe despre: bayern munchenthomas tucheljoshua kimmichserge gnabryleon goretzka 

viewscnt
Articole similare