Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

România - Spania 0-3 la U21 l-a supărat şi pe Emil Săndoi: "Ne-am speriat. Sunt puţin îngrijorat"

România - Spania 0-3 la U21 l-a supărat şi pe Emil Săndoi: "Ne-am speriat. Sunt puţin îngrijorat"

Echipa națională

Comentarii

Selecţionerul naţionalei României, Emil Săndoi, a comentat înfrângerea la scor de neprezentare în faţa Spaniei, în grupa de la EURO U21 2023.

Emil Săndoi, după România - Spania 0-3

Echipa naţională U21 a României a fost învinsă miercuri seara, pe teren propriu, scor 0-3, de echipa naţională U21 a Spaniei, într-un meci contând pentru grupa B a Campionatului European

Golurile au fost marcate de Alex Baena ’55, Miranda ’62 şi Sergio Gomez ‘90+5, în timp ce tricolorii au suferit la capitolul ocazii de gol.

La finalul partidei, selecţionerul Emil Săndoi a găsit explicaţiile pentru rezultatul de pe Stadionul Steaua. 

„Da bineînţeles că ne doream mai mult. Sunt puţin îngrijorat. Parcă am dus lipsă de personalitate. Şi primele două goluri pe care le-am primit... Am avut mingea în posesie. Ne-am speriat nejustificat în anumite faze. 

Nu am avut un control în anumite momente ale jocului. D-asta sunt îngrijorat. E adevărat, Spania e o superechipă. Au demonstrat-o şi astăzi în teren”, a declarat antrenorul naţionalei U21 pentru TVR. 

Fostul antrenor al Chindiei Târgovişte a vorbit despre problemele din joc şi în cadrul conferinţei de presă. 

"Am pierdut de multe ori posesie mingii, aici a fost problema, la tranziţie, la schimbarea de direcţie, unde am suferit. Diferenţa de posesie a fost vizibilă. Pe schimbare de direcţie îi puteam surprinde. Din păcate a fost şi pressing-ul lor, care nu te lasă să contruieşti", a adăugat Emil Săndoi, după România - Spania 0-3 la U21

Afla mai multe despre: romania spania u21emil sandoirezultate euro u21 2023 

viewscnt
Articole similare