Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Schimbare majoră în tenis propusă de Darren Cahill! Ce vrea fostul antrenor al Simonei Halep

Schimbare majoră în tenis propusă de Darren Cahill! Ce vrea fostul antrenor al Simonei Halep

Tenis

Comentarii

Australianul Darren Cahill susţine o schimbare majoră în lumea tenisului şi propune ca turneele de la Indian Wells şi Miami să aibă o structură similară cu cele de Mare Şlem (Australian Open, Roland Garros, Wimbledon şi US Open).

Concret, fostul antrenor al Simonei Halep a intervenit într-o dezbatere lansată de fostul antrenor de tenis Brad Gilbert, care a propus creşterea numărului de jucători acceptaţi pe tabloul principal de la 96 la 128, dar şi a duratei celor două turnee de la 10 la 14 zile.

Mai mult, cei doi şi-ar dori ca jucătorii să primească mai multe puncte, iar câştigătorul să obţină 1400 de puncte, faţă de 1000 în prezent.

"Mi-aş dori ca Indian Wells şi Miami să ajungă la 128 de jucători pe tabloul principal, cu 14 zile de turneu şi 1400 de puncte pentru câţtigător. Acum e mult prea puţin să primeşti 45 de puncte pentru calificarea în turul 3!", spune Brad Gilbert.



"Daca ar avea doua saptamani in calendar, atunci un tablou cu 128 de jucatori ar fi o decizie buna. Nu m-ar deranja sa se acorde si mai multe puncte si mai multi bani, dar poate ca celelalte turnee de 1000 (n.r. de puncte) ar obiecta, ceea ce reprezintă o parte dificilă a structurii din ATP. Dar e o idee bună, Brad Gilbert", a răspuns Darren Cahill, pe Twitter.

Afla mai multe despre: darren cahill 

viewscnt
Articole similare