Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ŞOC în Liga 1! Antrenorul pleacă după ce a acceptat să semneze. Salvatorul echipei, OUT

ŞOC în Liga 1! Antrenorul pleacă după ce a acceptat să semneze. Salvatorul echipei, OUT

Superliga

Comentarii

Perioada pandemiei a forţat cluburile din Liga 1 să ia decizii drastice, din punct de vedere financiar, atât la nivelul lotului de jucători, cât şi la nivelul staff-ului. Cei mai mulţi dintre aceştia au fost deja de acord cu actul adiţional prin care li se prelungeşte contractul până la finalul sezonului, situaţie în care e şi Viorel Moldovan. Totuşi, acesta are şanse minime de a mai continua şi din sezonul următor pe banca celor de la Chindia Târgovişte.

Ultimele săptămâni au adus două plecări de antrenori de la echipele din Liga 1. Edi Iordănescu nu s-a înţeles cu cei din conducerea lui Gaz Metan în privinţa strategiei din sezonul următor şi a hotărât că e momentul potrivit pentru a pleca. 

Cea de-a doua plecare a fost a lui Vasile Miriuţă, de la Hermannstadt, care a fost schimbat, în urma deciziei luate de noua conducere a echipei sibiene. De asemenea, oficialii lui Hermannstadt au ales să-l instaleze pe banca tehnică pe spaniolul Ruben Albes.

Viorel Moldovan o părăseşte pe Chindia Târgovişte la finalul sezonului

O altă plecare probabilă este cea a lui Viorel Moldovan, de pe banca Chindiei Târgovişte. Fostul atacant al naţionalei a recunoscut, în cadrul emisiunii Sport Report, că e de acord cu semnarea actului adiţional prin care i se prelungeşte contractul până la finalul sezonului. 

În schimb, nu a purtat negocieri şi pentru un nou contract, începând din sezonul următor. Din informaţiile Telekom Sport, Viorel Moldovan va pleca: "Nu e frustrant la Chindia, o să vină şi vremea mea. Poate voi deveni antrenorul unei echipe mai puternice, dar mă simt bine la Chindia. De doi ani sunt al echipă, iar din punct de evdere financiar totul a fost impecabil, am o conducere foarte bună. Toţi ne dorim să rămânem în prima ligă. 

Şi la noi sunt jucători la final de contract, chair şi mie mi se termină contractul la finalul lunii iunie, şi staff-ului tehnic. Vom semna acel act adiţional. Semnez până la finalul acestui sezon", a declarat antrenorul Chindiei Târgovişte în cadrul emisiunii Sport Report.  

"(n.r. - Ai avut şi negocieri pentru prelungirea contractului şi după iunie?) Nu, nu, nu. Nu vreau să vorbesc despre viitorul meu. Rămâne de văzut. Sunt şi condiţionat, şi nu, faţă de ce se întâmplă la finalul acestui sezon. Eu trebuie să-mi duc munca până la sfârşit, acesta e obiectivul contractului meu", a mai spus Viorel Moldovan.  

Viorel Moldovan putea fi antrenorul lui Dinamo

Antrenorul Chindiei Târgovişte a mai spus că a fost aproape de Dinamo, la începutul sezonului, dar a refuzat pe ultima sută de metri: "Eu nu am niciun regret. Aşa şi aşa. M-am răzgândit pe ultima sută de metri. Dacă voiam, ajungeam antrenor acolo. Era totul pe repede înainte şi nu voiam aşa. În plus, eram sub contract cu Chindia, nu era corect, etic şi moral. Nu puteam să fac un asemenea pas, chiar dacă Dinamo, CFR, Craiova, FCSB stârnesc interes din partea oricărui antrenor", a mai spus Viorel Moldovan în cadrul emisiunii Sport Report. 

Chindia Târgovişte a promovat la începutul acestui sezon în Liga 1 sub comanda lui Viorel Moldovan. În acest moment, nou-promovata e pe locul 13, cu 14 puncte, la un singur punct de zona sigură, iar în meciul următor va întâlni Viitorul, miercuri, de la ora 20:00, pe Telekom Sport 1. 

 

Afla mai multe despre: viorel moldovanviorel moldovan dinamoviorel moldovan plecareviorel moldovan chindia targovistechindia targoviste 

viewscnt
Articole similare