Experiențe împreună.
You are here:

ŞOC la FCSB! Răsturnare incredibilă de situaţie în cazul lui Planic. Becali e în culmea fericirii

ŞOC la FCSB! Răsturnare incredibilă de situaţie în cazul lui Planic. Becali e în culmea fericirii

FCSB

Comentarii

Bogdan Planic este unul dintre cei mai importanţi jucători din lotul celor de la FCSB, iar Gigi Becali a făcut tot posibilul să-l ţină la echipă pe fundaşul central sârb.

Bogdan Planic a venit la FCSB în vara anului 2017, iar acum este un jucător de bază din lotul lui Bogdan Argeş Vintilă. Fundaşul sârb s-a impus rapid în echipa patronată de Gigi Becali şi a demonstrat că este unul dintre cei mai buni fotbalişti din Liga I.

Evoluţiile excelente ale lui Planic l-au determinat pe patronul roş-albaştrilor să vină cu o ofertă de prelungire a contractului care va expira în vara anului 2021, conform declaraţiilor lui Mihai Stoica. Fundaşul sârb a refuzat, momentan, oferta lui Gigi Becali, astfel că echipe importante din fotbalul european au început să se intereseze de serviciile jucătorului legitimat la FCSB.

Becali speră să dea lovitura. Planic rămâne la FCSB

Printre aceste cluburi se regăsesc şi Fenerbahce, Steaua Roşie Belgrad sau Eintracht Frankfurt. Deşi se zvonea că înţelegerea lui Planic cu FCSB va expira la finalul acestui sezon, Mihai Stoica, revenit în această săptămână la vicecampioana României, a ţinut să-i liniştească pe suporterii roş-albaştrilor şi a anunţat că, de fapt, contractul sârbului cu FCSB va expira în vara lui 2021, iar oficialii roş-albaştrilor speră acum să-l convingă pe Planic să-şi prelungească înţelegerea cu echipa pregătită de Bogdan Argeş Vintilă.

Citeşte şi: CAMPIONATUL MONDIAL DE HANDBAL 2019. România este LIVE la Telekom Sport. Aici ai clasamentul, programul şi rezultatele din grupa noastră

"Planic este un jucător de care nu ne putem dispensa decât la o sumă care să-i reflecte valoarea. Va rămâne Planic la noi. Cel puţin până când îşi va termina contractul, în 2021, iar eu îl consider unul dintre cei mai buni jucători" , a declarat Mihai Stoica la Pro X.

viewscnt
Articole similare
Bianca Andreescu și-a adus prietenul la antrenamente! Tenismena nu-l scapă deloc din ochi FOTO