Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ŞOC total în Gruia: 500.000 de euro pe an salariu pentru fotbalistul dorit la CFR. Starul, aşteptat să semneze

ŞOC total în Gruia: 500.000 de euro pe an salariu pentru fotbalistul dorit la CFR. Starul, aşteptat să semneze

CFR Cluj

Comentarii

Billel Omrani (28 de ani) e dorit în continuare la CFR Cluj, iar Dan Petrescu îl aşteaptă să semneze un nou contract, dar fotbalistul cere un salariu de aproximativ 500.000 de euro pe an pentru "da cu pixul". Starul de la CFR Cluj i-a şocat pe şefi cu pretenţiile salariale.

ŞOC total în Gruia: 500.000 de euro pe an salariu pentru fotbalistul dorit la CFR. Starul, aşteptat să semneze

CFR Cluj a reuşit până acum patru transferuri, iar Dan Petrescu doreşte să-şi "betoneze" un star din lotul pe care-l are la dispoziţie. Billel Omrani a intrat în ultimele şase luni de contract la CFR Cluj, unde se află din 2016, dar vrea un salariu uriaş pentru a semna un nou contract în Gruia.

Billel Omrani e unul dintre cei mai importanţi fotbalişti ai CFR-ului şi omul care a participat la toate performanţele importante din ultimii cinci ani la CFR Cluj. Atacantul a intrat în ultimele luni de contract în Gruia, iar Fanatik a anunţat că Billel Omrani solicită un salariu uriaş pentru a continua la CFR, aşa cum este şi dorinţa lui Dan Petrescu.

Omrani vrea nu mai puţin de 40.000 de euro pe lună pentru a semna un nou contract cu CFR Cluj. Şefii din Gruia au rămas şocaţi când au auzit ce pretenţii are Billel Omrani. Un salariu lunar de 40.000 de euro înseamnă 480.000 de euro pe an, adică aproape jumătate de milion de euro.

Este greu de crezut că şefii de la CFR Cluj îi vor satisface pretenţiile lui Billel Omrani având în vedere problemele financiare existente la club. Totuşi, Dan Petrescu îşi doreşte să-l păstreze pe Omrani în lot, fiind unul dintre cei mai importanţi fotbalişti ai săi - şi polivalent -, astfel că Nelu Varga ar putea face un efort financiar considerabil.

În acest sezon, Bilel Omrani a marcat şapte goluri şi a livrat patru pase de gol în 28 de partide. Per total, francezul a strâns 195 de partide, 47 de goluri şi 35 de assist-uri pentru formaţia din Gruia, cu care a câştigat patru titluri şi două Supercupe ale României.

  • 4 - patru transferuri a reuşit CFR Cluj în această iarnă: Sergiu Buş, Cristian Neguţ, Marko Dugandzic şi Daniel Birligea
  • 1,6 milioane de euro este cota de piaţă a lui Billel Omrani în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: cfr clujomranibillel omranisalariucontractdan petrescu 

viewscnt
Articole similare