Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ŞOC total în Liga I. Primul transfer uriaş făcut de Becali. FCSB ia liber de contract un fotbalist care a jucat cinci ani pentru rivala CFR

ŞOC total în Liga I. Primul transfer uriaş făcut de Becali. FCSB ia liber de contract un fotbalist care a jucat cinci ani pentru rivala CFR

FCSB

Comentarii

FCSB este la nouă puncte în spatele liderului CFR Cluj, astfel că Gigi Becali şi-a luat gândul de la titlu în acest sezon.

Gigi Becali a recunoscut că FCSB nu mai are şanse la titlu, ultimul trofeu cucerit în Liga I fiind cel din 2015, când antrenorul roş-albaştrilor era Constantin Gâlcă. Acum, marea salvare a sezonului poate fi Cupa României, unde echipa pregătită de Bogdan Argeş Vintilă va da peste Dinamo în semifinale.

Pentru a nu rata din nou titlul şi în sezonul următor, Gigi Becali a început deja negocierile pentru transferurile pe care vrea să le facă în această vară. Printre fundaşii centrali doriţi de patronul de la FCSB se regăsesc Andrei Chindriş şi Virgil Ghiţă, iar înlocuitorul lui Harlem pare a fi Sergiu Buş.

Transfer de play-off făcut de Becali la FCSB: "Buş pleacă liber de contract"

Atacantul de 27 de ani a marcat 11 goluri în cele 29 de meciuri jucate în acest sezon pentru Gaz Metan Mediaş şi l-a impresionat pe patronul de la FCSB. De altfel, Sergiu Buş a şi recunoscut că este interesat de un eventual transfer la FCSB, iar preşedintele lui Gaz Metan Mediaş, Ioan Mărginean, a dezvăluit, la Telekom Sport, că atacantul va rămâne liber de contract la finalul acestui sezon.

"Când l-am luat, el a venit liber de contract, nu puteam să ne permitem să dăm bani de instalare şi la impresar. A rămas că, dacă ieşim din reorganizare, o să îi propunem până pe 15 aprilie o variantă. Venind pandemia, nu am putut să ne ţinem de cuvânt.

Am ajuns la o concluzie că el trebuie să meargă la mai bine. Buş pleacă de la Mediaş, la finalul sezonului, liber de contract" , a declarat preşedintele lui Gaz Metan, Ioan Mărginean, pentru Telekom Sport.

Sergiu Buş a fost legitimat la CFR Cluj din 2009 până în 2014, însă, în toată această perioadă, a fost împrumutat la Unirea Alba Iulia, ASA Târgu Mureş, Gaz Metan şi Corona Braşov. În cei cinci ani în care a fost sub contract cu CFR Cluj, Buş a prins şi 22 de meciuri pentru campioana României în care a marcat trei goluri.

După despărţirea de ardeleni, atacantul a mers la ŢSKA Sofia, la Sheffield Wednesday, la Salernitana, la Astra şi la Levski Sofia. La începutul acestui sezon, Buş a semnat cu Gaz Metan Mediaş, alături de care a reuşit calificarea în play-off-ul Ligii I.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare