Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ŞOC total în Turcia. Moruţan, OUT de la Galatasaray şi semnează deja cu altă echipă. Când pleacă fostul mijlocaş de la FCSB

ŞOC total în Turcia. Moruţan, OUT de la Galatasaray şi semnează deja cu altă echipă. Când pleacă fostul mijlocaş de la FCSB

Stranieri

Comentarii

Olimpiu Muraţan a început bine la Galatasaray, dar evoluţiile fostului jucător de la FCSB nu au mai fost apreciate în Turcia.

Fotbalistul a fost criticat după ultimul meci al Galatei, contra lui Adana Demirspor, scor 0-2, partidă în care a evoluat 62 de minute. Moruţan a avut un început bun la Galatasaray şi a marcat 3 goluri în primele 9 meciuri. Totuşi, în ultima lună el nu a mai ieşit în evidenţă şi a fost taxat de către jurnaliştii turci, care au considerat că suma plătită pentru fostul jucător de la FCSB (3,5 milioane de euro) a fost prea mare. 

Olimpiu Moruţan, vizat să plece de la Galatasaray

După ultimul meci al lui Galatasaray, Selcuk Inan, secundul lui Fatih Term, care i-a ţinut locul antrenorului principal, din cauza unei accidentări, a avut următoarea declaraţie: ”Am vorbit cu antrenorul principal. Dacă nu ne putem îmbunătăţi prin muncă, o vom face prin schimbări!”

Acum, publicaţia Fotomac susţine că 4 jucători sunt vizaţi să plece de la Galatasaray, după reacţia secundului. Este vorba despre: portarul Ismail Cipe, mijlocaşii Olimpiu Moruţan şi Ogulcan Caglayan, plus atacantul Mostafa Mohamed. Turcii au mai susţinut că în cazul lui Olimpiu Moruţan se va încerca un împrumut la o altă echipă din Turcia, iar pe ceilalţi, Galatasaray va încerca să îi vândă definitiv. 

Acum, Moruţan ar putea să plece de la gruparea "Cimbom" la câteva luni după transfer. Turcii i-au plătit lui Gigi Becali 3,5 milioane de euro, iar în vară suma totală poate ajunge la 5,7 milioane de euro, după clauzele din contract. 

În acest sezon, Moruţan a jucat 20 de meciuri pentru echipa turcă, a marcat 3 goluri şi a oferit 3 pase decisive. Echipa celor doi români are o formă foarte slabă, nu a mai câştigat de 5 meciuri şi ocupă locul 12 în Super Lig, cu 24 de puncte, fiind la 21 de puncte de Trabzonspor, liderul clasamentului. 

Cicâldău şi Moruţan, criticaţi dur în urma unui nou rezultat negativ

După ce Cicâldău a fost intergralist împotriva Adanei, iar Moruţan a prins mai mult de o oră de joc, cei doi au fost făcuţi praf în presa turcă.

”L-a văzut cineva pe Cicâldău în ultimele două meciuri? De ce să-l tot foloseşti pe copilul ăsta? Doar şi-a revenit după COVID-19. Nu te poate ajuta, doar se plimbă pe teren. Ar trebui să fie mulţumiţi cei de la Galatasaray cu scorul ăsta, ar fi putut fi mai rău”, a declarat Ridvan Dilmen, conform turcilor de la Fanatik.

”Moruţan evoluează cu frâna de mână trasă. Mă întreb dacă Gică Hagi şi Gică Popescu, care ar fi avut un cuvânt de spus în aceste transferuri, i-ar fi transferat pe Cicâldău şi pe Moruţan?”, a transmis editorialistul Levent Tuzemen.

Afla mai multe despre: moruţan-galatasary-turcia 

viewscnt
Articole similare