Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Stadion nou pentru Dinamo! Când va începe construcţia arenei din Ştefan cel Mare: ”În primăvară vor intra buldozerele”

Stadion nou pentru Dinamo! Când va începe construcţia arenei din Ştefan cel Mare: ”În primăvară vor intra buldozerele”

Dinamo București

Comentarii

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar de la Dinamo, a dezvăluit când se va începe construcţia noii arene din Ştefan cel Mare.

Odată cu Euro 2020, o nouă arenă trebuia construită în Ştefan cel Mare, în locul celei vechi, care avea să fie demolată. Însă, din pricina unor probleme cu actele, construcţia a fost anulată, iar Dinamo a rămas cu acelaşi stadion din ultimii 70 de ani.

Însă, încurcăturile par să se fi rezolvat, iar construcţia va începe curând. Chiar Răzvan Zăvăleanu a oferit această informaţie, după ce a discutat cu comdandantul CS Dinamo. Administratorul judiciar al ”câinilor” a dezvăluit că demolarea vechiului stadion va începe în primăvară, urmată apoi, desigur, de construcţia noii arene.

Stadion nou pentru Dinamo!

”Am discutat cu comandantul Clubului Sportiv Dinamo, iar, în opinia dumnealui, în primăvară vor intra buldozerele. Am discutat lucrurile acestea raportat la posibilitatea noastră de a juca pe acest stadion care există, până în primăvară, iar în aceste zile avem diverse discuţii să vedem unde ne putem muta”, a declarat Răzvan Zăvăleanu, la Radio Dinamo.

Arena din Ştefan cel Mare a fost inaugurată în 1951 şi a fost casa lui Dinamo în toată această perioadă. Însă, stadionul a fost criticat constant de fani, care consideră că pista de alergare din jurul terenului reduce din atmosfera incedendiară făcută de galerie.

Afla mai multe despre: dinamo bucureştistadion nou dinamorăzvan zăvăleanu 

viewscnt
Articole similare