Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Ştiţi ce înseamnă DDB?”. Răspunsul senzaţional oferit de Ilie Năstase

”Ştiţi ce înseamnă DDB?”. Răspunsul senzaţional oferit de Ilie Năstase

Dinamo București

Comentarii

FCSB şi Dinamo se vor duela dumincă seara, de la ora 21:00. Înaintea derby-ului, Ilie Năstase i-a ironizat pe ”câini”, după ce a fost întrebat dacă ştie ce înseamnă DDB.

Programul DDB a fost crucial în ultimul an pentru Dinamo. Prin acesta, clubul a reuşit să facă rost de bani, din partea fanilor, şi să continue să funcţioneze. Deşi a intrat într-un final în inlosvenţă, fără DDB, soarta lui Dinamo ar fi fost decisă mult mai repede, iar programul este dovadă vie pentru dragostea pe care o poartă fanii echipei.

Însă, oameni din lumea sportului se mai amuză pe seama problemelor lui Dinamo. Vorbind alături de Ciprian Marica de derby-ul de duminică, Ilie Năstase a fost întrebat dacă ştie ce înseamnă DDB, de unde provine prescurtarea. Fostul mare tenismen i-a ironizat pe ”câini”, dând un răspuns senzaţional.

Răspunsul senzaţional oferit de Ilie Năstase

”(n.r. Ştiţi ce înseamnă DDB?) Dinamo din B. Dar nu e adevărat, nu o să cadă niciodată Dinamo. Dar, uite, noi vă dăm un egal, dacă spuneţi acum, semnaţi pentru egal, vi-l dăm”, a declarat Ilie Năstase, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dinamoilie năstasefcsb dinamo 

viewscnt
Articole similare