Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Suma istorică cu care Parma îl vinde pe Dennis Man. Milioane vin şi la FCSB: cât ar primi Gigi Becali

Suma istorică cu care Parma îl vinde pe Dennis Man. Milioane vin şi la FCSB: cât ar primi Gigi Becali

Stranieri

Comentarii

Parma are planuri mari cu Dennis Man şi Valentin Mihăilă. Patronul Kyle Krause este convins că va obţine sume foarte bune de transferuri de pe urma românilor şi ţine la preţ în privinţa lor. Italienii au anunţat la cât sunt cotaţi cei doi, iar acest aspect îl face fericit şi pe Gigi Becali, finanţatorul FCSB.

Dennis Man şi Valentin Mihăilă vor juca în liga a doua italiană în noul sezon şi e greu de crezut că Parma va primi sumele solicitate pentru cei doi atacanţi în următorul an. Totuşi, clubul şi-a făcut calculele şi a stabilit sumele cu care vor fi vânduţi amândoi, după revenirea în Serie A. Dacă planul clubului va reuşi, atunci fostul jucător de la FCSB şi ex-fotbalistul Universităţii Craiova vor deveni cei mai scumpi fotbalişti din istoria fotbalului românesc. 

Sume istorice de transfer pentru Dennis Man şi Valentin Mihăilă

Publicaţia locală Parmatoday.it a scris, în acest zile, despre situaţia celor doi jucători ofensivi de sub comanda noului antrenor Enzo Maresca. Ei s-au adaptat fotbalului italian şi aşteaptă noul sezon. În prezent, lotul e în vacanţă, dar va începe pregătirea pe 12 iulie. 

"Parma şi-a blocat vedetele, pe Valentin Mihăilă şi Dennis Man, care vor rămâne cu 'cruciaţii'. Doar dacă nu apar oferte", a fost anunţul făcut de jurnaliştii sursei citate. Iar pretenţiile Parmei sunt mari. 

Pentru Dennis Man, cumpărat de la FCSB pentru 11 milioane de euro plus bonusuri de performanţă, "cruciaţii" cer 25 de milioane de euro, sumă că l-ar face cel mai scump român din toate timpurile: "Pe lângă oferte, a existat şi interes. Lille l-a dorit şi a făcut o propunere refuzată de patron, care nu va negocia pentru o sumă mai mică de 25 de milioane de euro", anunţă Parmatoday. 

În privinţa fostului atacant de pe "Ion Oblemenco", conducerea echipei din Emilia-Romagna cere 20 de milioane de euro, după ce i-a plătit Universităţii Craiova aproximativ opt milioane: "La 21 de ani, Mihăilă a arătat deja lucruri interesante, iar AC Milan, Lazio şi Roma au pus ochii pe el, dar Parma nu va renunţa la el sub preţul pe care-l cere", mai scriu italienii. 

  • Cei mai scumpi fotbalişti români: Adrian Mutu (19 milioane de euro, la Chelsea), Cristian Chivu (18 milioane de euro, la AS Roma), Răzvan Marin (12 milioane de euro, la Ajax). 

FCSB abia aşteaptă ca Dennis Man să fie vândut

Gigi Becali a păstrat procente după ce a făcut cel mai scump transfer din istoria Ligii 1. Finanţatorul FCSB a rămas cu 5%. În cazul în care Krause va reuşi să-l vândă pe Dennis Man cu suma anunţată, atunci 1.25 de milioane de euro vor fi transferate în conturile echipei din Berceni. 

Afla mai multe despre: dennis manvalentin mihailatransfer dennis mantransfer valentin mihailaparma 

viewscnt
Articole similare