Experiențe împreună.
You are here:

Surpriză uriaşă! Helmuth Duckadam anunţă că a dat marea lovitură după FCSB. S-a alăturat deja noului proiect

Surpriză uriaşă! Helmuth Duckadam anunţă că a dat marea lovitură după FCSB. S-a alăturat deja noului proiect

FCSB

Comentarii

Fostul preşedinte de imagine al FCSB, Helmuth Duckadam, are planuri mari, după ce s-a despărţit de Gigi Becali. După 10 ani petrecuţi la echipa pe care o consideră Steaua Bucureşti, fostul portar a anunţat pe ce se va concentra, pentru a-şi câştiga existenţa.

FCSB a pierdut şi ultimul simbol care o lega de echipa tradiţională a României. Helmuth Duckadam şi-a prezentat demisia din funcţia de preşedinte de imagine, după ce a simţit că rolul său la FCSB a fost diminuat. În plus, reducerea salariului de către Gigi Becali a fost un alt motiv care a dus la despărţirea de actuala vicecampioană a României. 

Helmuth Duckadam, despre business-ul de care se ocupă după FCSB

Portarul legendar al Stelei Bucureşti a primit o ofertă importantă, la câteva zile de la despărţirea de FCSB. Helmuth Duckadam a acceptat să fie consilier pe probleme de dezvoltare a sportului, la invitaţia preşedintelui interimar al Senatului, Robert Cazanciuc, care s-a şi fotografiat cu legenda fotbalului românesc. 

Totuşi, la câteva zile de la acel moment, fostul preşedinte de imagine al FCSB s-a răzgândit, la presiunea jignirilor pe care le-a primit, aşa cum a anunţat într-un mesaj pe pagina de Facebook.

Acum, Helmuth Duckadam a anunţat cu ce se va ocupa pe mai departe. Fostul angajat al lui Gigi Becali va încerca să-şi dezvolte magazinul personal, cu ajutorul brand-ului pe care l-a construit de-a lungul anilor: "O să merg cu ce ştiu eu să fac în continuare. Am un site de echipament sportiv, cu mănuşi, cu tot ce înseamnă sport şi o să mă concentrez să îmi valorific imaginea", a declarat fostul preşedinte de imagine al FCSB, pentru Mediafax. 

Helmuth Duckadam s-a decis ce va face în viitorul apropiat

Prin interemediul articolelor sportive pe care le comercializează, Helmuth Duckadam va încerca să-şi rotunjească încasările, după cei 10 ani petrecuţi la FCSB, alături de Gigi Becali: "Am creat linia de echipament sportiv marca HDuckadam’86, prin care îmi doresc să fiu mai aproape de toţi cei care doresc să se simtă confortabil şi să aibă atitudine de învingător, mai aproape de toţi cei cărora, anul 1986 le stârneşte amintiri de neuitat", se arată pe site-ul care îi poartă numele portarului legendar. 

Helmuth Duckadam a debutat în Divizia A la 17 decembrie 1978, apărând pentru UTA, în deplasare, la CS Târgovişte. După patru sezoane la UTA, a fost transferat la Steaua, unde s-a impus treptat ca titular. Are în palmares două titluri naţionale şi o Cupă a României, însă apogeul performanţei a fost în 1986, când a apărat patru penaltyuri consecutive în finala Cupei Campionilor Europeni, Barcelona – Steaua.

În urmă cu câteva săptămâni, Helmuth Duckadam a susţinut că nu se va mai implica la vreun club din România. La acel moment, inclusiv Gigi Becali a oferit o declaraţie în privinţa fostului său angajat de la FCSB.

 

viewscnt
Articole similare