Experiențe împreună.
You are here:

Surpriză URIAŞĂ la FCSB. Becali, salariu impresionant în plină criză de coronavirus pentru antrenorul perfect

Surpriză URIAŞĂ la FCSB. Becali, salariu impresionant în plină criză de coronavirus pentru antrenorul perfect

FCSB

Comentarii

Gigi Becali şi, în special, FCSB suferă enorm în urma epidemiei de coronavirus care a lovit în plin şi ţara noastră.

FCSB îşi revenise şi trecuse peste forma dezamăgitoare de la începutul acestui an. În meciul cu Universitatea Craiova, roş-albaştrii s-au distrat şi s-au impus cu 4-1, astfel că echipa patronată de Gigi Becali visa din nou la titlu.

Însă pandemia de coronavirus a oprit fotbalul în toată Europa şi le-a dat planurile peste cap conducătorilor cluburilor din toate ţările. Deşi dispune de un buget impresionant în fiecare sezon, FCSB suferă şi ea enorm din cauza crizei care a lovit pe toată lumea.

Becali, mărire de salariu în plină criză. Vintilă rămâne la FCSB

Gigi Becali n-a stat la discuţii şi i-a anunţat din start pe jucători că, în cazul în care Liga I nu se va relua rapid, salariile vor fi diminuate substanţial. Ceea ce părea o glumă s-a transformat, până la urmă, în realitate la FCSB. În această săptămână, fotbaliştii lui Bogdan Argeş Vintilă au fost anunţaţi, din ordinul lui Becali, că salariile lor vor fi înjumătăţite.

Dacă vedetele echipei Dennis Man, Florinel Coman sau Olimpiu Moruţan se vor alege cu bani mai puţini în conturi, în ceea ce-l priveşte pe Bogdan Argeş Vintilă, lucrurile stau puţin diferit. Cum antrenorul celor de la FCSB avea un salariu extrem de mic comparativ cu fotbaliştii pe care îi pregăteşte, imediat după calificarea echipei în play-off, Gigi Becali a luat decizia de a-i mări salariul lui Bogdan Argeş Vintilă.

Astfel, chiar înainte de izbucnirea pandemiei de coronavirus, patronul roş-albaştrilor i-a modificat contractul antrenorului, care încasează acum 10 mii de euro în fiecare lună. 

E clar că Becali e mulţumit de antrenorul său, despre care a declarat că se bucură de toată încrederea sa la conducerea FCSB-ului: "Nu mă intersează ce se întâmplă la antrenamente, Bogdan Vintilă, aşa cum e el fără autoritate, aşa rămâne, fără autoritate".

Vintilă a debutat pe banca celor de la FCSB pe 25 august 2019, când vicecampioana României a fost umilită în deplasarea de la Gaz Metan Mediaş, unde a pierdut cu 0-4. Însă Gigi Becali a continuat să meargă pe mâna antrenorului, iar acum FCSB a revenit în lupta pentru titlu. Vintilă a obţinut 16 victorii, 5 remize şi a pierdut 4 partide în cele 25 de meciuri petrecute pe banca tehnică a celor de la FCSB. Cu 41 de goluri marcate şi 21 primite, antrenorul are o medie de 2,12 puncte/meci la vicecampioana României.

viewscnt
Articole similare
Gica Hagi, primul transfer la Farul! Cine este fostul jucator de la CFR Cluj si FCSB care vine la...