Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Alex Ioniţă, aproape de transferul la o mare echipă din Liga 1. Mijlocaşul şi-a reziliat deja contractul cu CFR Cluj

ULTIMA ORĂ | Alex Ioniţă, aproape de transferul la o mare echipă din Liga 1. Mijlocaşul şi-a reziliat deja contractul cu CFR Clujgalerie foto

Superliga

Comentarii

Alex Ioniţă şi-a reziliat contractul cu CFR Cluj şi este foarte aproape de a semna cu o mare echipă din Liga 1.

Ajuns la 26 de ani, Alex Ioniţă îşi va continua cariera la o altă mare echipă din Liga 1. Jucătorul şi-a reziliat contractul cu CFR Cluj, care îl transferase în ianuarie 2018, contra sumei de un milion de euro.

Alex Ioniţă n-a reuşist să se impună la CFR Cluj şi a fost pe rând împrumutat la Universitatea Craiova şi Astra. În ultimul an, Alex Ioniţă a fost suspendat pentru dopaj.

Alex Ioniţă se transferă la o mare echipă din Liga 1. Şi-a reziliat contractul cu CFR

Considerat la un moment dat o mare speranţă a fotbalului românesc, cariera lui Alex Ioniţă a intrat în declin odată cu transferul la CFR Cluj.

Mijlocaşul de 26 de ani n-a reuşit să se impună, deşi a lucrat cu 3 antrenori diferiţi: Dan Petrescu, Toni Conceicao şi Edi Iordănescu.

Ulterior, el a fost împrumutat la Universitatea Craiova, care avea şi clauză pentru un transfer definitiv, însă nici aici n-a impresionat şi oltenii au renunţat la transfer.

În februarie 2020 a ajuns la Astra şi aici a trecut prin cea mai delicată perioadă din cariera sa. În septembrie 2020, Alex Ioniţă a primit un an de suspendare după ce a fost prins dopat.

Ioniţă, Seto şi Fatai au fost surprinşi la o clinică privată în timp ce primeau un tratament în cantităţi peste limitele admise de WADA.

Petre 3 săptămâni, suspendarea lui Alex Ioniţă expiră şi, potrivit informaţiilor Telekom Sport, mijlocaşul de 26 de ani a reuşit să ajungă la un acord cu CFR Cluj pentru rezilierea contractului.

Însă Alex Ioniţă şi-a găsit angajament. Fostul internaţional român este în negocieri avansate cu una dintre marile echipe din Liga 1, Rapid, echipă la care a crescut şi unde a declarat în mai multe rânduri că ar vrea să revină.


Alex Ioniţă este aşteptat cu braţele deschise la Rapid, unde este foarte iubit de suporteri: ”Despre Alex Ioniţă s-a spus de când am început acest sezon de Liga 1 că îl aşteptăm, e rapidist pur sânge. Sperăm ca odată cu revenirea sa la noi să redevină fotbalistul care a fost”, a spus Mihai Iosif în urmă cu aproximativ o lună.

Alex Ioniţă este dorit şi de rivala Rapidului, Dinamo, aşa cum Telekom Sport a anunţat în exclusivitate.

Afla mai multe despre: alex ionita 

viewscnt
Articole similare