Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Klopp a confirmat: Firmino e apt, dar un alt titular al lui Liverpool ratează finala Champions League! "Nu are nicio şansă"

ULTIMA ORĂ | Klopp a confirmat: Firmino e apt, dar un alt titular al lui Liverpool ratează finala Champions League! "Nu are nicio şansă"
Comentarii

Tottenham şi Liverpool se vor întâlni sâmbătă, 1 iunie 2019, la Madrid, de la 22:00, în direct pe Telekom Sport 1, într-o finală ce anunţă spectacol total. Managerul cormoranilor, Jurgen Klopp, a oferit noi informaţii privind starea de sănătate a doi dintre jucătorii de bază ai formaţiei de pe Anfield.

Brazilianul Roberto Firmino a fost recuperat şi va face parte din lotul lui Liverpool pentru meciul cu Tottenham, însă un alt titular al "cormoranilor" va rata cu siguranţă finală. Este vorba de mijlocaşul central Naby Keita, care ratase şi returul semifinalei cu Barcelona, la fel cum s-a întâmplat cu Firmino şi Salah.

"Naby (n.r. Keita) nu are nicio şansă să joace! Face progrese, dar vom vedea dacă va putea fi apt pentru Cupa Africii, încă nu ştim.

Bobby (Firmino) s-a antrenat în ultima săptămână şi a arătat foarte bine, totul e ok. Apoi a luat o pauză şi va reveni de mâine. Tot ce am văzut până acum a fost foarte bine şi sunt convins că va fi în regulă pentru meci", a declarat Jurgen Klopp într-o conferinţă de presă.

Vestea revenirii lui Firmino produce însă entuziasm printre fanii lui Liverpool, în condiţiile în care atacantul brazilian a fost unul dintre cei mai importanţi jucători ai echipei în mandatul lui Klopp.

Iată cum ar putea arăta primul 11 al lui Liverpool pentru finala UEFA Champions League 2019:

  • Allison - Alexander-Arnold, Matip, Van Djik, Robertson - Henderson, Wijnaldum, Fabinho - Salah, Firmino, Mane

Afla mai multe despre: kloppliverpool 

viewscnt
Articole similare