Experiențe împreună.
You are here:

Un fost jucător de la Real Madrid despre petrecerile pe care le făcea brazilianul Ronaldo: "Autobuze pline de femei!"

Un fost jucător de la Real Madrid despre petrecerile pe care le făcea brazilianul Ronaldo: "Autobuze pline de femei!"

Real Madrid

Comentarii

Fost jucător la Real Madrid, Ivan Helguera a acordat un interviu presei spaniole, în care a vorbit şi despre perioada galactică.

"Beckham, Zidane sau Figo erau mari profesionişti. Lui Ronaldo şi lui Roberto Carlos le plăcea mai mult să iasă, dar nu ieşeau în fiecare zi. Dacă învingeam spre exemplu sâmbătă, organizam o masă şi ieşeam din casă. Niciodata nu s-a întâmplat să ieşim într-o vineri sau o sâmbătă, dacă aveam meci duminică" povesteşte Ivan Helguera, fost jucător la Real Madrid în perioada galatică.

"Am fost împreună cu soţia mea la ziua lui Ronaldo. La un moment dat au început să vină autobuze cu domnişoare. I-am zis soţiei mele că trebuie să plecăm. La fel a făcut şi Figo. Asta s-a întâmplat în casa lui Ronaldo, pe care apoi i-a vândut-o lui Ramos. A făcut o mare petrecere când am câştigat campionatul, dar atunci am rămas şi eu până dimineaţă" , îşi mai aminteşte Ivan Helguera.

Fostul apărător al Madridului a jucat până in 2007 la Real Madrid, adică vreme de 8 ani. Are în palmaresul său două UEFA Champions League şi trei titluri de campion al Spaniei. 

viewscnt
Articole similare