Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou tehnician demis în Liga 1! Clubul se bate cu retrogradarea şi a decis să îl înlocuiască: ”Mulţumim şi succes în viitor!”

Un nou tehnician demis în Liga 1! Clubul se bate cu retrogradarea şi a decis să îl înlocuiască: ”Mulţumim şi succes în viitor!”

Superliga

Comentarii

Mihai Teja şi Gaz Metan s-au despărţit oficial. Clubul a postat un comunicat pe site-ul oficial, prin care anunţa plecarea tehnicianului.

Mihai Teja şi Gaz Metan s-au despărţit oficial. Tehnicianul părăseşte clubul după doar opt etape din Liga 1, în care a reuşit să însumeze doar patru puncte. După ce a câştigat în prima etapă, formaţia din Mediaş a reuşit să mai scoată doar un punct în următoarele şapte, fiind învinsă în ultimele cinci. Astfel, clubul a ales să îl demită pe tehnicianul aflat la al doilea mandat la Gaz Metan.

Un nou tehnician demis în Liga 1!

Gaz Metan s-a despărţit de Mihai Teja. Conducerea clubului Gaz Metan Mediaş şi tehnicianul Mihai Teja au ajuns la o înţelegere privind rezilierea pe cale amiabilă a contractului acestuia.

Alături de acesta au plecat de la echipă şi antrenorul secund Eusebiu Tudor, dar şi analistul video Mircea Diaconescu.Mulţumim Mihai Teja pentru toată activitatea desfăşurată la Gaz Metan şi îţi urăm mult succes pe mai departe în cariera de antrenor!”, se arată în mesajul postatd e Gaz Metan.

28 de partide a rezistat Teja pe banca medieşenilor la al doilea mandat. Ilie Poenaru, de asemenea pe punctul de a fi demis, de Academica Clinceni, i-ar putea lua locul pe banca lui Gaz Metan.

Afla mai multe despre: liga 1gaz metan mediaşmihai teja 

viewscnt
Articole similare