Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nume greu pleacă de la CFR Cluj. La ce club din străinătate se transferă

Un nume greu pleacă de la CFR Cluj. La ce club din străinătate se transferă

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj va rămâne în iarnă fără unul dintre numele grele din echipă.

Eliminată din Conference League, CFR Cluj va trece în această iarnă printr-un proces de reformare a lotului.

Şefii clubului vor încerca să scape de mai mulţi jucători cu salarii mari şi mai multe nume grele urmează să plece.

Primul nume greu care pleacă în iarnă de la CFR Cluj

CFR Cluj nu şi-a atins până acum toate obiectivele pe care şi le-a trasat la începutul sezonului. Campioana României a ratat prezenţa în primăvara Conference League, ceea ce înseamnă pierderi mari din bonusurile UEFA.

Pentru parcursul din acest sezon al cupelor europene, CFR Cluj şi-a asigurat bonsuri de 4,9 milioane de euro, dar şefii clubului sperau la o sumă de cel puţin două ori mai mare.

În consecinţă, în iarnă vor pleca mai mulţi jucători cu salarii mari. Primul nume greu care va părăsi echipa din Gruia este Denis Alibec.

Atacantul de 30 de ani n-are cifre foarte bune în acest sezon: 19 apariţii, doar două goluri şi un assist. În plus, salariul lui Denis Alibec ar fi uriaş pentru Liga 1: 40.000 de euro pe lună.

Internaţionalul român nu se află în cele mai bune relaţii nici cu Dan Petrescu. Cei doi au avut un conflict înainte de meciul cu Academica Clinceni şi, în timpul partidei, nemulţumit fiind că nu joacă, a plecat de pe bancă la vestiare.

Denis Alibec aparţine de Kayserispor, dar a fost împrumutat de CFR Cluj până în vară. Totuşi, oficialii campioanei României i-ar fi contactat pe cei de la Kayserispor şi le-ar fi transmis că vor să renunţe la împrumut încă din această iarnă

Pentru a acoperi plecarea lui Denis Alibec, şefii lui CFR Cluj l-au transferat pe Sergiu Buş, care a rămas liber de contract după ce s-a despărţit de Seongnam FC.

Sergiu Buş este deja obişnuit cu tot ceea ce înseamnă cu CFR Cluj, deoarece a crescut la această echipă. De altfel, a apucat să joace în 23 de meciuri pentru CFR Cluj, timp în care a marcat de 3 ori.

În acest moment, CFR Cluj are 4 atacanţi în lot: Denis Alibec, Gabriel Debeljuh, Billel Omrani şi Sergiu Buş.


 

Afla mai multe despre: denis alibec 

viewscnt
Articole similare