Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Unul dintre idolii din Giuleşti continuă să dezamăgească la Rapid. ”Nu vine cu nimic în plus”/ ”Lumea are aşteptări” | EXCLUSIV

Unul dintre idolii din Giuleşti continuă să dezamăgească la Rapid. ”Nu vine cu nimic în plus”/ ”Lumea are aşteptări” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Rapid a remizat pe teren propriu cu FC Botoşani, scor 2-2, la capătul unui meci în care ambele formaţii puteau obţine cele trei puncte. Echipa lui Cristiano Bergodi a arătat bine în multe momente ale jocului, dar elevii lui Croitoru nu s-au speriat de presiunea Giuleştiului şi puteau da lovitura pe final.

După o oră de joc, Cristiano Bergodi a efectuat trei modificări în echipa Rapidului. Printre cei intraţi pe teren s-a numărat şi Alexandru Ioniţă, cel care i-a luat locul lui Funsho. Fost campion al României cu Astra Giurgiu în 2016, ”Bulgarul” este unul dintre favoriţii suporterilor rapidişti, datorită spiritului său de luptă, dar şi a declaraţiilor ”anti-Steaua” pe care le-a făcut în urmă cu câţiva ani.

Cu toate acestea, Ioniţă a dezamăgit la meciul cu Botoşani şi a ratat o ocazie imensă în minutul 86, atunci când a reluat pe lângă poartă din poziţie ideală.

Ioniţă, ”taxat” de Zotta şi Cristi Costache

Invitaţi în cadrul emisiunii ”Sport Report” de pe Orange Sport, Cristi Costache şi Constantin Zotta nu l-au iertat pe Ioniţă după prestaţia slabă. Fostul preşedinte al giuleştenilor este de părere că ”Bulgarul” nu a adus nimic nou în jocul echipei, iar Costache a reamintit că lumea are aşteptări mai mari de la el, dat fiind faptul că este ”ultimul produs al Giuleştiului”.

  • Zotta: Ioniţă este introdus, ca de multe alte ori, când echipa are nevoie de el. Să vină cu un plus, când colegii săi titulari nu au reuşit. Bergodi îi dă şansa asta. Nu numai că a avut o ocazie, nu vine cu nimic în plus Are o fază fabuloasă (n.r. cea din minutul 86), plecată din stânga, ajunge la el, şi-o face pe piciorul său de bază, pe stâng. De acolo, nu avea cum să nu dea gol.  Aici trebuie să înscrii. Sau măcar să forţezi portarul să intervină.

  • Costache: Ioniţă nu se regăseşte. De când s-a întors în Giuleşti a avut doar momente. Lumea aştepta. Este ultimul produs al Giuleştiului. Din păcate, dezamăgitor.

Alexandru Ioniţă a revenit la Rapid în urmă cu două sezoane, odată cu promovarea echipei în Superligă. De atunci a adunat 58 de meciuri pe prima scenă, a marcat şase goluri şi a pasat decisiv de 14 ori.

 

Afla mai multe despre: rapid 

viewscnt
Articole similare