Experiențe împreună.
You are here:

Următoarea lovitură la CFR Cluj se negociază acum! Varga şi Dan Petrescu, implicaţi: "55% înspre CFR"

Următoarea lovitură la CFR Cluj se negociază acum! Varga şi Dan Petrescu, implicaţi: "55% înspre CFR"

CFR Cluj

Comentarii

Preşedintele Agenţiei Naţionale Anti-Doping, Cristi Balaj, a oferit ultimele detalii despre posibila plecare la CFR Cluj. El susţine că negocierile decisive au loc în această săptămână şi a recunoscut că vrea clarificări din partea campioanei României.

Cristi Balaj, ultimele informaţii despre propunerea primită din partea celor de la CFR Cluj

Campioana României vrea să-şi definitiveze organigrama clubului prin venirea lui Cristi Balaj. Dan Petrescu a vorbit deja cu înlocuitorul lui Marian Copilu, iar finanţatorul Nelu Varga a acceptat varianta.

În aceste zile se negociază plecarea de la ANAD şi instalarea la CFR Cluj. Cristi Balaj cere lămuriri din partea clujenilor, în privinţa postului: "Urmează să discutăm, vedem. Sunt anumite aspecte, care în mintea mea nu sunt limpezite. Fişa postului, ce trebuie exact să fac, ce aşteptări există, ce se doreşte şi atunci e normal să clarific aceste lucruri. Săptămâna aceasta vom avea o discuţie, vedem. 55%-45% sunt. 55% înspre CFR. Sunt anumite detalii şi depinde de persoanele de acolo, conform rezultatelor, a ce au construit. E un club serios, o bază sportivă, un oraş frumos. Nu-i cunosc foarte bine pe oamenii din anturajul clubului, pentru că nu am interacţionat, dar cunosc oameni în Cluj. Am cunoscuţi în Cluj, care mi-au povestit despre CFR şi şi-ar dori să merg. Mi-ar fi mai aproape de Baia Mare, am două ore de mers cu maşina şi mi-ar conveni să ajung mai repede acasă, la părinţii mei. Sunt multe argumente pentru a ajunge acolo", a declarat şeful ANAD pentru Telekom Sport. 

Cristi Balaj îşi doreşte ca cei de la CFR Cluj să fie de acord şi cu cerinţele sale, mai ales că va avea un rol important în cadrul celui mai important club din fotbalul românesc din ultimii ani: "Îmi place să încep proiecte noi. Aş lăsa ANAD la un nivel superior, vorbesc despre un mandat de recredibilizare a agenţiei, suntem priviţi diferit pe plan internaţional, cu legea pe care o trimitem în Parlament, privind prevenirea şi combaterea dopajului în sport. 

Aspectul financiar nu e cel mai important. E important să simt că pot să o fac, pentru că ar fi un nou început, chiar dacă eu am mai fost preşedinte la o asociaţie de fotbal. Cunosc ce înseamnă fotbalul la nivel internaţional, am peste 140 de meciuri internaţionale. Ştiu perspectiva mea. Integritatea... Rămân acelaşi om indiferent de ce s-ar întâmpla. Provocările te ţin treaz în viaţă. Depinde de persoanele de acolo şi sunt cerinţe cu care, într-un club serios precum CFR Cluj, n-ar trebui să fie probleme. Mă cunosc, probabil aş performa", a a adăugat Cristi Balaj în cadrul emisiunii Minutul 91 de pe Telekom Sport 1. 

În schimb, fostul preşedinte de la CFR Cluj, Marian Copilu, ar putea schimba tabăra în acest început de sezon. Fostul conducător din Gruia e dorit de o rivală. 

 

viewscnt
Articole similare