Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Vă reproşaţi rezultatele naţionalei U21?". Răzvan Burleanu a implicat cluburile din Superliga la ora explicaţiilor: "Să meargă în Europa"

"Vă reproşaţi rezultatele naţionalei U21?". Răzvan Burleanu a implicat cluburile din Superliga la ora explicaţiilor: "Să meargă în Europa"

Echipa națională

Comentarii

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a justificat voalat eşecul naţionalei U21 de la Campionatul European organizat de România şi Georgia.

Cluburile din Superliga, incluse în discuţia în care Răzvan Burleanu a explicat dezastrul naţionalei U21

Echipa naţională U21 a României a terminat la egalitate marţi seara, la Bucureşti, scor 0-0, meciul disputat în compania echipei naţionale U21 a Croaţiei, în grupa A a Campionatului European U21. Echipa României încheie cele trei meciuri din grupă fără gol marcat.

România a terminat grupa pe ultimul loc, cu un punct, fără gol marcat şi cu patru primite.

Preşedintele FRF a susţinut că soarta selecţionerului Emil Săndoi va fi decisă în comisia tehnică, la jumătatea lunii următoare. De asemenea, Răzvan Burleanu a băgat cluburile din Superliga la înaintare, atunci când a fost întrebat despre prestaţiile slabe de la Campionatul European U21

"În momentul în care naţionala de tineret a avut succes în 2019, apoi în 2021, am auzit că federaţia nu are niciun merit  Am luat decizia de a organiza turneul final pentru a influenţa performanţa sportivă a jucătorilor noştri. Nu au avut parte de o experienţă la nivel internaţional. În lipsa unei astfel de experienţe la nivel intrernaţional, nu vei şti la ce nivel eşti.

Cluburile au nevoie să atingă performanţa sportivă a propriilor jucători, să meargă în Europa, să ajungă în competiţiile europene şi, când ajung la nivel de echipă de tineret, să-i ajute şi mai mult în ceea ce priveşte performanţa acestora.

Vedem diferenţele mari pe care le avem între competiţia internă şi alte competiţii. Nu vorbim despre Spania. Vorbim despre Ucraina.

Cluburile au reuşit să ajungă la investiţii de 600.000 de euro în propriile academii, dar suntem departe. Olanda, Portugalia sunt la 1.8 milioane. Serbia sau Croaţia sunt la investiţii medii, de aproape un milion de euro", a declarat Răzvan Burleanu. 

Afla mai multe despre: razvan burleanuromania u21rezultate euro u21 

viewscnt
Articole similare