Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vară nebună în Premier League. Cele mai importante transferuri care ar urma să se concretizeze pentru sezonul viitor

Vară nebună în Premier League. Cele mai importante transferuri care ar urma să se concretizeze pentru sezonul viitor

Premier League

Comentarii

Echipele din Premier League sunt deja în toiul pregătirilor pentru noul sezon. Dacă primele mutări au fost deja confirmate, urmează altele la fel de importante care se vor concretiza în viitorul apropiat.

Top 10 posibile transferuri în Premier League în această vară

1. Declan Rice (24 ani)

Starul celor de la West Ham este dorit de vice-campioana Arsenal. Mijlocasul în vârstă de 24 de ani este pe picior de plecare spre nordul Londrei.

”Tunarii” sunt pregătiţi să ofere suma de 90 de milioane de lire sterline. Rice are 42 de selecţii pentru echipa naţională şi a fost integralist în echipa Angliei la ultimele două turnee finale. 

2. Josko Gvardiol (21 de ani)

Croatul în vârstă de 21 de ani este în vizorul Manchester City. Cotat la 75 de milioane de euro, conform Transfermarkt, Gvardiol s-a înţeles cu campioanei Europei.

Totuşi, RB Leipzig nu este mulţumită de ultima ofertă a cetăţenilor. 80 de milioane a fost suma propusă de City.

3. Mason Mount (24 de ani)

Manchester United a intrat în cursa pentru semnătura lui Mason Mount. Jucătorul crescut de Chelsea a atras interesul rivalilor nord-londonezi de la Arsenal la începutul campaniei de transferuri. 

Însă, destinaţia probabilă a mijlocaşului ofensiv este Manchester United. ”Diavolii roşii” au oferit 40 de milioane de lire, ofertă refuzată de Chelsea. Astfel, United va veni cu o nouă ofertă în următoarele zile, conform jurnalistului Fabrizio Romano.

4. Kai Havertz (24 de ani)

Un alt jucator de la Chelsea este pe cale să se transfere la o rivală din Premier League. Havertz, ajuns la Chelsea în 2020 de la Bayer Leverkusen, nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor de pe Stamford Bridge.

Internaţionalul neamţ va rămâne în memoria fanilor lui Chelsea pentru golul care a adus cea de-a doua Ligă a Campionilor pentru ”The Blues”, în 2021. Dar Arsenal este principala variantă pentru transferul acestuia.

5. James Maddison (26 de ani)

Proaspăt retrogradat cu Leicester City, Maddison se află între două cluburi din Premier League. Tottenham şi Newcastle sunt principalele candidate la serviciile mijlocaşului în vârstă de 26 de ani.

Om de bază la Leicester, Maddison a jucat 203 meciuri în tricoul ”vulpilor”, reuşind 55 de goluri şi 41 de pase decisive. 

6. Moisés Caicedo (21 de ani)

După un sezon superb făcut de trupa lui Roberto De Zerbi, culminat cu o calificare în grupele Europa League, premieră în istoria clubului, Moisés Caicedo este dorit insistent pe Stamford Bridge. 

Tânărul jucator ecuadorian a fost dorit de Arsenal în iarnă, dar mutarea nu s-a concretizat. Astfel, Chelsea vrea să-şi continue campania de achiziţii după transferul lui Christopher Nkunku de la RB Leipzig.

7. Jurrien Timber (22 de ani)

Aproape de Manchester United vara trecută, ”diavolii” au optat pentru coechipierul său la vremea respectivă, Lisandro Martinez. Timber este aproape de o mutare în Londra, la Arsenal.

”Tunarii” au făcut o ofertă în jurul sumei de 30 de milioane de euro, oferta a fost refuzată de clubul olandez, conform The Athletic.

8. Mateo Kovačić (29 de ani)

Vice-campion mondial cu naţionala Croaţiei în 2018, Mateo Kovačić s-a transferat la Chelsea de la Real Madrid în vara aceluiaşi an.

După sezonul istoric al ”cetăţenilor”, Pep Guardiola vrea să-l transfere pe Kovacic. Cele două tabere au căzut de comun acord. Mai rămân de rezolvat negocierile dintre Manchester City şi Chelsea.

9. Khéphren Thuram (22 de ani)

Accidentările au subţiat opţiunile la mijlocul terenului pentru Jürgen Klopp în sezonul recent încheiat.

Liverpool caută întăriri la mijloc, iar acestea vin sub forma mijlocaşului francez Khéphren Thuram, de la Nice. Fiul legendarului Lillian Thuram este aproape de un transfer pe Anfield.

10. Roméo Lavia (19 ani)

Fostul jucător al lui Manchester City, retrogradat cu Southampton în acest sezon, este în discuţii cu Arsenal.

Dacă se transferă în acest sezon, clauza de răscumpărare a celor de la Manchester City de 40 de milioane de lire sterline va expira în 2024, conform jurnalistului Fabrizio Romano.

La doar 19 ani, Lavia este deja internaţional belgian, el debutând pentru selecţionata ”Diavolilor Roşii” în luna martie a acestui an.

Articol scris de: Năstase Cristian

Afla mai multe despre: premier leaguetransferuri premier leaguetop 10 transferuri premier league 

viewscnt
Articole similare