Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste proastă pentru suporterii Farului! Ce stadion îşi doreşte conducerea pentru turul trei din Champions League

Veste proastă pentru suporterii Farului! Ce stadion îşi doreşte conducerea pentru turul trei din Champions League

Superliga

Comentarii

Farul Constanţa a câştigat titlul în Superligă şi va reprezenta România în cea mai tare competiţie intercluburi din Europa. ”Marinarii” o vor înfrunta în primul tur pe Sheriff Tiraspol, campioana Moldovei, echipă ce în urmă cu doi ani a reuşit surpriza anului în Champions League, când a învins-o pe Real Madrid pe ”Santiago Bernabeu”.

În cazul în care Farul o va învinge pe Sheriff, ”marinarii” vor avea o dublă de foc pentru accederea în turul trei, cel mai probabil cu Maccabi Haifa, echipă ce a ţinut-o în şah pe Juventus în grupele Ligii în stagiunea trecută. Partidele de pe teren propriu din primele două tururi se vor disputa în mod cert la Ovidiu, dar din al treilea tur situaţia se schimbă.

În cazul în care Farul va accede în turul trei, echipa lui Hagi va fi nevoită să îşi caute o altă ”casă” pentru partidele din Liga Campionilor, dat fiind faptul că arena din Ovidiu nu îndeplineşte cerinţele UEFA, din cauza numărului prea mic de locuri. În aceste condiţii, campioana României va fi nevoită să apeleze la un stadion din capitală, ce se încadrează în standardele UEFA.

Farul îşi doreşte să joace pe ”Arcul de Triumf”

”Toate abonamentele aproape au fost vândute pentru sezonul următor şi îi aşteptăm în continuare pe fani alături de noi. Cei care şi-au luat deja abonamente vor putea, în caz de calificare, să vină şi la al doilea tur preliminar din Champions League care se va disputa tot la Ovidiu.

După aceea, dacă vom ajunge în turul 3, probabil că vom juca pe stadionul Arcul de Triumf. Suntem încrezători în şansele noastre şi vom încerca să trecem mai departe. Nu va fi uşor, însă suntem încrezători”, a declarat Tibi Curt (n.r.- vicepreşedintele Farului), într-un interviu acordat pentru replicaonline.ro.

Farul nu este singura echipă care îşi doreşte să joace pe arena din sectorul 1 al capitalei. Mihai Stoica a dezvăluit în exclusivitate pentru Orange Sport în urmă cu o săptămână că, ”Arcul de Triumf” este prima opţiune pentru FCSB de a disputa partida de ”acasă” cu CSKA 1948 Sofia din Conference League.

 

Afla mai multe despre: farul 

viewscnt
Articole similare