Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victor Piţurcă ar accepta să o preia pe Steaua cu o condiţie: ”Aşa, poate aş spune da”. Atac la adresa conducerii CSA

Victor Piţurcă ar accepta să o preia pe Steaua cu o condiţie: ”Aşa, poate aş spune da”. Atac la adresa conducerii CSA

Steaua

Comentarii

Victor Piţurcă a vorbit despre situaţia în care se află Steaua. Echipa nu are drept de promovare şi este blocată în Liga 2, iar fostul selecţioner al României este de părere că aceasta nu este o greşeală.

Victor Piţurcă vede Steaua, din Liga 2, ca echipa continuatoare pentru formaţia cu care a reuşit performanţe incredibile. Fostul selecţioner a câştigat Cupa Campionilor alături de formaţia ”roş-albastră” şi, deşi a pregătit scurt echipa lui Becali, nu are vreo afinitate pentru FCSB.

Fostul selecţioner a vorbit chiar de posibilitatea de a o prelua pe Steaua, însă a dezvăluit că lipsa dreptului de promovare îl lasă rece. Piţurcă a atacat conudcerea clubului armatei, sugerând că aceasta nu a obţinut intenţionat posibilitatea de a ajunge în prima ligă, înainte de a recunoaşte că ar fi dispus să preia echipa, dar doar în cazul în care ar putea promova.

Victor Piţurcă ar accepta să o preia pe Steaua cu o condiţie

Am stat şi am gândit tot timpul ăsta. Nu mi-a convenit că Steaua nu se bate pentru promovare. Acest brand uriaş al fotbalului românesc şi al Europei iată că stagnează în Liga 2 şi n-am înţeles de ce. Probabil că a fost şi o greşeală, dar una voită, pentru că altfel nu înţeleg de ce Steaua nu se bate pentru promovare.Să joci, pur şi simplu, meciuri amicale…

Îl văd pe săracul Daniel Opriţa că se zbate pe bancă. Vrea să câştige, el e extrem de ambiţios şi vrea lucrul ăsta, dar pentru ce? Steaua e acolo unde am câştigat trofee şi cel mai mare trofeu din viaţa unui fotbalist, Liga Campionilor. Poate, la ora respectivă, dacă şi-ar propune ceva, poate aş spune `da`, dar asta nu e sigur”, a declarat Victor Piţurcă, pentru Prosport.

Afla mai multe despre: steauacsa steauavictor piţurcă 

viewscnt
Articole similare