Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victor Piţurcă se amuză pe seama vedetelor din Superliga: "Asta e o glumă? Rrahmani nu e mare atacant" | EXCLUSIV

Victor Piţurcă se amuză pe seama vedetelor din Superliga: "Asta e o glumă? Rrahmani nu e mare atacant" | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Victor Piţurcă, fostul selecţioner al echipei naţionale este profund dezamăgit de nivelul celor mai valoroşi jucători străini din Superliga.

Fostul selecţioner a vorbit despre actuala generaţie de jucători străini din campionatul României, mai ales jucătorii în care patronii cluburilor din campionat îşi pun speranţa, pentru o eventuală vânzare spre un club din străinătate.

Albion Rrahmani şi Philip Otele sunt doi dintre cei mai buni jucători străini din Superliga. Cei doi au cifre impresionante, pentru pretenţiile din campionatul României.

Otele este pe lista celor de la Brighton, formaţie din Premier League care a pus mâna şi pe Adrian Mazilu, puştiul minune al lui Gică Hagi, care a contribuit la câştigarea titlului de campioană din Superliga, în sezonul trecut.

6.000.000 de euro, plus 20% dintr-un viitor transfer sunt pretenţiile finanţatorului celor de la CFR Cluj, Ioan Varga, pentru gruparea din sudul Angliei. Însă, prestaţiile bune alte celor doi fotbalişti nu l-au impresionat pe Victor Piţurcă, care nu consideră că cei doi se pot impune într-un campionat mai valoros faţă de cel în care evoluează în prezent.

Victor Piţurcă: "Se vorbeşte că pe Otele îl vrea o echipă din Premier League. E o glumă?"

"Uitaţi-vă la Craiova lui Mititelu, la Rapid, care zic că au investit. Au investit, dar uitaţi-vă ce jucători au adus. Care sunt jucătorii ăia? Rrahmani nu e mare atacant. E atacant bun pentru campionatul României, dar nici măcar nu joacă titular în echipa naţională. E un jucător bun pentru campionatul României, are mai multe calităţi - viteză foarte bună şi e marcator - dar îţi mai trebuie şi alte lucruri, e lipsit de forţă şi nu poate să joace la un nivel. 

Se vorbeşte că pe Otele îl vrea o echipă din Premier League. E o glumă? Asta e o glumă? Hai să fim serioşi! Otele e un jucător bun pentru campionatul României şi se vede în jocul CFR-ul. La CFR, la fel, selecţie proastă. Mulţi jucători care sunt acum au fost aduşi de Dan Petrescu, care înţeleg că vine înapoi.

Selecţia n-a fost foarte bună, jucătorii nu sunt foarte buni. O echipă bună trebuie să aibă o constanţă. Faci 3-4 meciuri bune şi unul mai prost, dar la noi e invers. Rapid bate pe FCSB şi pe urmă pierde 3-4 meciuri şi joacă şi slab.", a declarat Victor Piţurcă, la EUROCAST 2024.

Afla mai multe despre: superligaalbion rrhamaniphilip otelecfr clujrapid 

viewscnt
Articole similare