Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Ăsta e visul nostru!" Irina Begu, gata de un nou meci memorabil în Fed Cup. Cum vede confruntarea Franţa - România

VIDEO | "Ăsta e visul nostru!" Irina Begu, gata de un nou meci memorabil în Fed Cup. Cum vede confruntarea Franţa - România

Tenis

Comentarii

Irina Begu va face din nou echipă cu Monica Niculescu în Fed Cup, iar cele două speră să reediteze prestaţia superbă din meciul cu Cehia, când au adus punctul decisiv pentru calificarea României în semifinale.

Begu a vorbit pentru Telekom Sport înaintea confruntării, precizând că vede un avantaj în faptul că meciul se va juca pe zgura, o suprafaţă pe care se simte extrem de bine.

"Aşa este (n.r. face din nou echipă cu Monica Niculescu), dar, după cum bine ştiţi, echipa se poate schimba oricând, şi cu 30 de minute înainte de meci, aşa că totul depinde de cum va fiu scorul.

Va fi o zi grea, cu meciuri foarte frumoase şi aşa cum am spus-o de fiecare dată, orice partidă în Fed Cup este total diferită faţă de un meci WTA. Aşa că noi sperăm să câştigăm şi să începem bine ziua de sâmbătă.



Mă simt foarte bine, ţinând cont că jucăm pe zgură, fiind suprafaţa mea favorită mă simt extraordinar de bine. Ne-am pregătit bine, atmosfera în echipă este la fel de bună precum o ştiţi şi voi şi în rest abia aşteptăm să începem.

Sigur că m-am gândit că putem ajunge în finală. Însă aşa cum am făcut-o până acum, vreau să luăm meci cu meci, visul nostru este să ajungem în finală şi să ridicăm acel trofeu însă vreau să rămân la fel de concentrată şi să luăm meci cu meci, aşa cum am spus.

Este mult mai greu în teren, aşa că noi în ziua respectivă încercăm să ne facem treaba, să ne antrenăm, să facem pregătire fizică, aşa că va fi începutul zilei unul normal după care vom veni şi vom urmări meciul fetelor.

Cu Mladenovic nu am jucat niciodată, însă cu Garcia am jucat, dacă nu mă înşel, de vreo 5-6 ori, au fost meciuri întotdeauna strânse, cred că cel mai recent a fost meciul de anul trecut, de la Roland Garros. Acela a fost singurul în care am pierdut în două seturi.

Per total ne cunoaştem foarte bine şi este o jucătoare foarte bună"
, a declarat Irina Begu pentru Telekom Sport.


Afla mai multe despre: frantaromaniafed cupbegu 

viewscnt
Articole similare