Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Bucurie fără margini pentru FCSB după ce a zdrobit-o pe Universitatea Craiova. Cum au sărbătorit jucătorii liderului din Superliga

VIDEO | Bucurie fără margini pentru FCSB după ce a zdrobit-o pe Universitatea Craiova. Cum au sărbătorit jucătorii liderului din Superliga

FCSB

Comentarii

FCSB a învins-o categoric pe Universitatea Craiova, cu scorul de 3-0. Jucătorii liderului din Superliga s-a bucurat alături de galerie la finalul partidei.

Jucătorii FCSB-ului au urcat în sectorul dedicat galeriei echipei oaspete şi s-au bucurat alături de fanii care au făcut deplasarea la Craiova.

Fotbaliştii antrenaţi de cipriotul Elias Charalambous sunt pe primul loc în Superliga şi continuă să-şi mărească avantajul faţă de urmăritoarele lor. FCSB are 50 de puncte după 23 de etape, cu 11 puncte mai mult faţă de echipa de pe poziţia secundă, Rapid.

O altă contracandidată la titlu este CFR Cluj, care va juca duminică seară, pe teren propriu, împotriva celor de la FC Voluntari, de la ora 20:00.

FCSB este la al patrulea succes consecutiv după victoriile de pe final de an cu FC Hermannstadt şi Poli Iaşi, dar şi victoria din primul meci al anului, 4-0 pe teren propriu, împotriva celor de la UTA Arad.

Alex Băluţă, neafectat de reacţia suporterilor de la Universitatea Craiova

Fotbalistul de la FCSB a fost înjurat şi huiduit la fiecare atingere de balon de galeria adversă, iar la finalul meciului a ţinut să comenteze situaţia.

„Am luat 3 puncte şi mergem învingători acasă. Mă aşteptam la acest tratament, la o reacţie negativă din partea lor (n.r. suporterii Universităţii Craiova). Nici nu mă interesează. Le-am dat cel mai bun răspuns pe teren. Nu aplec urechea la ce se strigă împotriva mea. Nu mă interesează, important e ce fac aici, la FCSB.

Eu îi respect în continuare şi merg cu capul înainte. Am făcut un meci foarte bun, eficient, iar punctele sunt la noi. Am reuşit să scriu o pagină de istorie aici la Craiova, dar nici nu mai contează.

Gândul meu e aici la echipă şi vreau să dau tot ce am mai bun. Asta mă caracterizează. Sunt un fotbalist ambiţios, profesionist şi trebuie să continui la fel”, a declarat Alex Băluţă la finalul meciului.

Afla mai multe despre: fcsbuniversitatea craiovasuperliga 

viewscnt
Articole similare