Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ce s-a întâmplat cu băiatul de 12 ani pe care Gigi Becali l-a ”adoptat” după ce a rămas orfan. Acum are 20 de ani şi a surprins pe toată lumea

VIDEO | Ce s-a întâmplat cu băiatul de 12 ani pe care Gigi Becali l-a ”adoptat” după ce a rămas orfan. Acum are 20 de ani şi a surprins pe toată lumea

Diverse

Comentarii

Marian Ursea, copilul de 12 ani pentru care Gigi Becali şi-a luat angajamentul că o să-l susţină toată viaţa, a crescut şi a devenit solist de muzică populară.

În 2012, Gigi Becali a fost impresionat de povestea lui Marian Ursea, un copil de 12 ani din localitatea Breaza, judeţul Buzău. Băieţelul rămăsese orfan după ce tatăl său se spânzurase, iar mama îl abandonase când era mic. Marian Ursea era crescut de bunică, însă nici ea nu avea o situaţie materială prea bună. Gigi Becali a fost atunci impresionat de poveste, i-a cumpărat o casă, i-a donat bani şi a anunţat că-l va susţine toată viaţa: ”De acum, eu sunt tatăl tău, şi n-o să-ţi lipsească nimic”, i-a transmis atunci Gigi Becali. 

Gigi Becali, impresionat de Marian Ursea. Patronul de la FCSB l-a "adoptat" în 2012

Între timp, Marian Ursea a împlinit 20 de ani, a terminat un liceu de meserii şi a urmat cursurile de canto de la Palatul Copiilor din Buzău. De altfel, a avut încă de mic o înclinaţie pentru muzică şi a intrat în corul bisericii din Breaza, unde preot era Lilian Stănescu, cel care l-a avut sub tutelă pe Marian.
 
Potrivit adevarul.ro, Marian Ursea a primit şansa să cânte alături de artiştii din ”Doina Gorjului” şi şi-a lansat şi prima melodie, care se numeşte ”Chinuit am fost de mic” şi în care aduce aminte inclusi de ajutorul pe care l-a primit de la Gigi Becali. 
 
”Textul a fost inspirat din articolele din presă despre viaţa mea, despre ajutorul primit de la domnul Gigi Becali, căruia toată viaţa îi voi mulţumi. Sunt câteva persoane în sufletul meu, cum este şi părintele Stănescu, oamenii care mi-au întins o mână de ajutor, cărora toată viaţa le voi fi recunoscător”, a explicat Marian Ursea, citat de adevarul.ro. 
 
Versurile melodiei poartă semnătura Mioarei Parnica, iar linia melodică îi are ca autori pe Marian Parnica şi ansamblul Doina Gorjului. 

Afla mai multe despre: marian ursea 

viewscnt
Articole similare