Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dorinel Munteanu aşteaptă o mare performaţă din partea naţionalei U21, chiar şi fără Răzvan Marin: "Nu trebuie să ne mulţumim cu o calificare!"

VIDEO | Dorinel Munteanu aşteaptă o mare performaţă din partea naţionalei U21, chiar şi fără Răzvan Marin: "Nu trebuie să ne mulţumim cu o calificare!"

Echipa națională

Comentarii

Mai sunt trei săptămâni până la startul Campionatului European de tineret, la care România ar putea merge fără liderul Răzvan Marin. Sunt şanse mici ca Ajax să îl lase să participe la turneul final din Italia. Oricum, naţionala trebuie să ajungă în fazele finale ale Europeanului din Italia şi San Marino. Sânmărtean şi Dorinel Munteanu ştiu şi cum.

"Se poate descurca. S-a descurcat fără Răzvan atâta amar de timp, sunt jucători care să îl înlocuiască. Răzvan era o soluţie pentru ei fiindcă este un jucător care a demonstrat, dar jucătorii care vin pe postul lui cu siguranţă vor trebui să facă jocurile vieţii lor fiindcă este un turneu final iar la un turneu final trebuie să se autodepăşească", spune Sânmărtean.

Dorinel Munteanu a vorbit şi el despre participarea la turneul final, precizând că tricolorii trebuie să ţintească sus cu sau fără Răzvan Marin.

"E o pierdere foarte grea, dar revin la momentul calificării când Mirel a declarat că are 35-40 de jucători care poate să se bazeze oricum pe ei. Eu sper să găseqască cea mai bună formulă! [...]

Mi-aduc aminte că în urmă cu scurt timp era un foarte mare entuziasm. Acum, entuziasmul pe parcursul acestor 7 luni a cam trecut şi nu înţeleg de ce. Adică nu ar trebui să ne mulţumim cu o simplă calificare, ar trebui să facem ceva", a spus Dorinel Munteanu.

Afla mai multe despre: dorinel munteanu 

viewscnt
Articole similare