Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Război Piţurcă - Walter Zenga: "A avut tupeul să vorbească despre mine! A schimbat 200 de echipe şi acum vrea la FCSB!"

VIDEO EXCLUSIV | Război Piţurcă - Walter Zenga: "A avut tupeul să vorbească despre mine! A schimbat 200 de echipe şi acum vrea la FCSB!"

FCSB

Comentarii

Victor Piţurcă a fost deranjat în trecut de câteva afirmaţii făcute de Walter Zenga, iar fostul selecţioner îi dă replica de câte ori are ocazia.

Chiar dacă nu i-a pronunţat numele, Piţurcă a ţinut să fie explicit, astfel "mesajul" să ajungă la ialian. 
 
"El a avut dreptate, dacă vrea pune o sută de antrenori. Bine că nu i-a pus pe ăia care se vehiculau pe acolo, de au fost pe la vreo 200 de echipe şi sunt antrenori mari. Nu vreau să le mai dau numele, străini. Cum apare ceva, apare numele X antrenor în România. Să antreneze în Italia dacă e aşa mare antrenor. Nu vorbesc despre Bergodi" a detaliat Piţurcă. 
 
Piţurcă era convins că Zenga nu s-ar fi gândit prea mult dacă venea o ofertă de la vicecampioana României. 
 
"Aoleu, în două secunde accepta. Ce, e mare lucru? El a făcut câteva afirmaţii la adresa mea. Un străin venit din Italia..eram antrenorul echipei naţionale şi avea tupeul să vorbească. Iată că a schimbat 200 de echipe până acum şi divizia B şi prin Arabia şi prin Emirate. A stat câte două luni, acum vrea să vină la FCSB. Nu acceptă condiţiile lui Gigi? Le acceptă fără niciun fel de problemă" a atacat fostul selecţioner.
 

Afla mai multe despre: walter zengagigi becalivictor piţurcăfcsb 

viewscnt
Articole similare