Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Franţuzoaicele sunt în război şi fac echipă doar ca să joace împotriva României. "Eu joc doar cu prietena mea cea mai bună!" De ce s-au certat adversarele româncelor

VIDEO | Franţuzoaicele sunt în război şi fac echipă doar ca să joace împotriva României. "Eu joc doar cu prietena mea cea mai bună!" De ce s-au certat adversarele româncelor

Tenis

Comentarii

Franţa se bazează doar pe două jucătoare pentru întâlnirea cu România, pe Garcia şi pe Mladenovic, care joacă toate cele patru meciuri de simplu, dar şi pe cel de dublu. Cele două sunt certate însă.

Echipa Franţei are în componenţă cinci jucătoare: Mladenovic, Garcia,Parmentier, Cornet şi Ferro. Căpitanul nejucător, Julien Benneteau a ales însă doar două pentru toate cele cinci meciuri ale semifinalei cu România, pe Mladenovic şi pe Garcia. 

Mladenovic e locul 3 în luma la dublu şi locul 66 la simplu, în timp ce Garcia e pe locul 21 în clasamentul de simplu şi doar 887 la dublu. 

S-au despărţit după finala Roland Garros 2016

Cele două au cucerit împreună Grand Slamul de la Roland Garros, în 2016. La finalul acelui an, fără să-i ofere şi o explicaţie, Garcia a anunţat-o pe Mladenovic că nu va mai face pereche cu ea. Ajusă pe locul 2 în lume la dublu, Garcia nu a mai jucat deloc dublu, în timp ce Mladenovic a continuat. Acum face pereche cu Timea Babos şi e pe locul 3 mondial. 

Întrebată dacă va juca alături de Garcia şi în continuare, Mladenovic a răspuns: "Nu, facem asta doar la echipa naţională. Eu joc alături de cea mai bună prietenă a mea, Timea Babos, şi voi rămâne alături de ea."

"Este clar că îmi doresc să dau totul şi să câştig dar ştiu că asta nu ţine numai de mine. Va fi un week end frumos împotriva României, vor fi meciuri de calitate", a declarat Garcia despre întâlnirea cu România. 

"Vor fi meciuri foarte strânse. Este clar că Simona este favorită dar şi Kristina are şansa ei, Caroline joacă şi ea bine, vom vedea mâine ce va fi. România este o echipă extrem de puternică dacă a reuşit să învingă Cehia la ea acasă şi am fost impresionaţi", a declarat pentru Telekom Sport căpitanul nejucător al Franţei, Julien Benneteau. 

Programul meciurilor confuntării Franţa - România, din FED Cup:

Sâmbătă, de la 15:00, în direct pe Telekom Sport 3

  • Meciul 1: Kristina Mladenovic (66 WTA) - Simona Halep (2 WTA)
  • Meciul 2: Caroline Garcia (21 WTA) - Mihaela Buzărnescu (30 WTA)

Duminică, de la 14:00, în direct pe Telekom Sport 3

  • Meciul 3: Caroline Garcia - Simona Halep
  • Meciul 4: Kristina Mladenovic - Mihaela Buzărnescu
  • Meciul 5 (dublu, dacă e cazul): Garcia (21 WTA) / Mladenovic (66 WTA) - Begu (83 WTA) /Niculescu (132 WTA)

Afla mai multe despre: halepbeguniculescufrantaromaniagarciamladenovic 

viewscnt
Articole similare