Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Marius Şumudică, declaraţii cu subînţeles: ”Îmi pare rău că nu am putut participa la inaugurarea stadionului Rapidului”. Ironii la adresa lui Mutu

VIDEO | Marius Şumudică, declaraţii cu subînţeles: ”Îmi pare rău că nu am putut participa la inaugurarea stadionului Rapidului”. Ironii la adresa lui Mutu

Rapid

Comentarii

Marius Şumudică a plecat în Arabia Saudită pentru a o prelua pe Al Shabab, însă a vorbit cu regret despre faptul că nu a primit şansa de a reveni la Rapid.

Marius Şumudică a semnat oficial cu Al Shabab, la doar câtevea zile după ce anunţase că va reveni la fosta sa echipă cândva.

Tehnicianul luase o pauză de la antrenorat după aventura ratată de la Malatyaspor, dar şi-ar fi dorit să revină pe banca tehnică a echipei sale de suflet.

Însă, Şumudică nici nu a fost considerat pentru post, bătălia dându-se între Adi Mutu şi Daniel Pancu.

Furios că nici nu a fost luat în calcul, fostul antrenor al Astrei şi CFR-ului a ”tunat” la adresa clubului şi l-a luat peste picior pe Adi Mutu.

Apoi, Şumudică a anunţat că nu va fi prezent la inaugurarea noului stadion nici dacă va fi invitat, înainte de a afirma că mai bine semna din vară cu FCSB.

În ciuda acestor declaraţii, tehnicianul s-a răzgândit acum şi susţine că regretă că nu va fi prezent la inaugurare, dând de înţeles că şi-ar fi dorit să participe, implicit să stea pe banca tehnică.

Marius Şumudică, declaraţii cu subînţeles

Îmi pare rău, îmi doream foarte mult să fiu şi eu în tribunele stadionului, să iau parte la această ceremonie, la inagurarea stadionului.

E stadionul unde eu am realizat performanţe ca jucător şi dacă voi avea şansa să privesc această ceremonie, o voi face cu plăcere.

Vreau să le transmit tuturor rapidiştilor să fie mândri că vor păşi în casa lor nouă, nu am avut şansa asta din păcate.

Îmi doream foarte mult, dar sper să o fac în viitor, pentru că Rapidul e casa mea şi odată, şi odată mă voi intoarce acasă.

Le doresc baftă, lui Mutu, nu am ce să... a fost de moment, eu nu sunt un tip ranchiunos, la adresa lui Mutu nu am avut niciun fel de critici.

(n.r. el s-a iritat putin) Dacă s-a iritat, să-şi dea cu alifie, poate îi trece”, a declarat Marius Şumudică.

Afla mai multe despre: marius şumudică 

viewscnt
Articole similare