Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Momente superbe la antrenamentul lui Dinamo. Suporterii le-au făcut o surpriză handbaliştilor înaintea meciului decisiv cu Sporting

VIDEO | Momente superbe la antrenamentul lui Dinamo. Suporterii le-au făcut o surpriză handbaliştilor înaintea meciului decisiv cu Sporting

Handbal

Comentarii

Dinamo se pregăteşte pentru cel mai important meci de până acum din istoria clubului. Handbaliştii lui Constantin Ştefan vor disputa returul dublei manşe cu Sporting Lisabona, duminică, de la ora 17:30, în direct la Telekom Sport 3.

În meciul din tur, dinamoviştii s-au impus cu 26-25, iar acum sunt favoriţi la calificarea în optimile Ligii Campionilor la handbal masculin. Pentru a-i încuraja înaintea meciului cu Sporting, dar şi în războiul pe care oficialii dinamovişi îl duc cu reprezentanţii FRH, 100 de suporteri au mers la antrenamentul de vineri seară al handbaliştilor lui Constantin Ştefan.

sursa video: programddb.ro

Dinamo, război cu reprezentanţii FRH

FRH a decis reducerea numărului de jucători extracomunitari la trei. Măsura loveşte în Dinamo, care are în lot nu mai puţin de opt extracomunitari, toţi jucători de bază, astfel că oficialii campioanei României au criticat decizia luată de FRH.

Echipa de handbal masculin a lui Dinamo este aproape de o performanţă senzaţională. Dacă trece de Sporting Lisabona, dinamoviştii se califică în optimile Ligii Campionilor. O premieră pentru clubul din Ştefan cel Mare şi o performanţă senzaţională pentru handbalul românesc. În tur, Dinamo a învins la un gol diferenţă, 26-25, în deplasare, iar meciul decisiv va fi în Bucureşti, duminică, 1 martie, în direct la Telekom Sport 3, de la ora 17:30.

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare