Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Reacţia lui Răzvan Burleanu în cazul scandalului de rasism din Liga 1, dintre Bancu şi De Nooijer: "E o problemă extrem de gravă"

VIDEO | Reacţia lui Răzvan Burleanu în cazul scandalului de rasism din Liga 1, dintre Bancu şi De Nooijer: "E o problemă extrem de gravă" galerie foto

FRF

Comentarii

În urma Comitetului Executiv al Federaţiei Române de Fotbal de joi, Răzvan Burleanu a vorbit în conferinţa de presă şi despre scandalul de la U Craiova - Viitorul, în care Nicuşor Bancu a fost acuzat de rasism de clubul de la malul mării.

"E o problemă extrem de gravă dacă se va dovedi că aceste vorbe au fost folosite. Dar în acelaşi timp şi dacă acuzaţiile sunt nefondate. Mi se pare la fel de grav. Din partea noastră, a Federaţiei, nu există concesii. Secretarul general al FRF a sesizat deja Comisia de Disciplină şi nu vom susţine niciodată un asemenea comportament", a declarat preşedintele FRF. 

Astfel, până la noi detalii, Burleanu nu exclude nicio variantă: "Trebuie să vedem o decizie a Comisiei de Disciplină. În momentul de faţă lucrăm cu ambele scenarii".

SCANDALUL BANCU - DE NOOIJER DE LA U CRAIOVA - VIITORUL 

Fundaşul olandez al echipei FC Viitorul, Bradley De Nooijer, a acuzat, într-un comunicat, "atitudinea ofensatoare, jignitoare, rasistă a lui Nicuşor Bancu", considerând că "este inacceptabil ca în 2019, într-o ţară a Uniunii Europene, să existe un astfel de comportament faţă de un coleg de joc".

Internaţionalul Craiovei a afirmat la finalul partidei că nu ţine minte nimic, dar şi-a cerut scuze: "Nu cred că am spus aşa ceva. A fost un clinci ca la fotbal, m-am băgat, au fost înjurături, dar nu cred că a fost aşa ceva. Dacă am greşit, îmi cer scuze, dar am fost puţin nervos şi poate de asta am zis ceva".

RĂSPUNSUL CELOR DE LA U CRAIOVA 

U Craiova îl acuză pe antrenorul secund al FC Viitorul Cătălin Anghel de afirmaţii mincinoase în cazul Bancu-De Nooijer şi anunţă că va sesiza Comisia de Disciplină a FRF. Totodată, Universitatea Craiova condamnă gesturile reprobabile ale jucătorului Bradley de Nooijer de a-i provoca pe suporterii olteni imediat după înscrierea primului gol al partidei de luni. 

"Având în vedere declaraţiile mincinoase ale antrenorului secund al echipei FC Viitorul, minciuni dovedite şi prin raportul de joc al arbitrului, clubul Universitatea Craiova va sesiza în cursul zilei de mâine comisiile disciplinare ale FRF pentru a se lua măsuri împotriva mincinoşilor. În acelaşi timp, Universitatea Craiova condamnă gesturile reprobabile ale jucătorului Bradley de Nooijer de a-i provoca pe suporterii noştri imediat după înscrierea primului gol al partidei. Aşteptăm din partea acestuia scuze adresate suporterilor. Bradley de Nooijer a venit într-o ţară care l-a primit cu braţele deschise, iar el în schimb trebuie să arate un minim respect suporterilor", se arată în comunicatul trimis de clubul oltean.

Afla mai multe despre: razvan burleanurasism 

viewscnt
Articole similare