Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Scandalul care ii poate distruge pe Manea si Deac! Panduru: "Daca e adevarat, nu mai au ce cauta la nationala"

VIDEO | Scandalul care ii poate distruge pe Manea si Deac! Panduru: "Daca e adevarat, nu mai au ce cauta la nationala"

Echipa națională

Comentarii

Naţionala avea nevoie de o victorie la două goluri diferenţă în Muntenegru pentru a ajunge în urna a treia a preliminariilor pentru Euro 2020 şi totodată pentru a-şi mări şansele de a juca play-off-ul pentru CE din Liga Naţiunilor. Deac şi Manea au declarat atunci că nu ştiau despre acest lucru.

Basarab Panduru, expertul Telekom Sport, este de părere că cei doi jucători care au declarat la finalul partidei cu Muntenegru că nu ştiau că aveau nevoie de o victorie la două puncte pentru a ajunge în urna a treia a preliminariilor pentru Euro 2020 nu ar mai trebui să mai aibă ce căuta la naţională.

„Nu poţi să-i înţelegi pentru că sunt două lucruri şi sunt simple. Dacă n-au ştiut, au avut dreptate, dacă Contra a avut dreptate, cei care nu au ştiut nu mai au ce căuta la naţională. E foarte simplu.

Dacă Contra are dreptate şi Contra le-a spus jucătorilor, iar... sunt doi jucători, unul care jucat, unul care a intrat, tu intri în minutul 70 şi ceva şi nu ştii înseamnă că nu mai ai ce să cauţi la echipa naţională. La un meci atât de important ca acesta, după părerea mea. Urna 3, 4 toată lumea spune că-i acelaşi lucru... nu-i acelaşi lucru niciodată. O să vedem duminica viitoare, cum am văzut şi vinerea asta, că nu e acelaşi lucru să fii în urna trei, acuma că s-a schimbat, sau prima urnă, deci nu e nici pe departe la fel. Dar dacă te duci la un asemeanea meci şi nu eşti atent, înseamnă că nu mai ai ce căuta la echipa naţională”, a spus Basarab Panduru la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: echipa nationalabasarab panduru 

viewscnt
Articole similare