Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Superstarul necenzurat", Edge, va fi prezent la SmackDown 1000, în EXCLUSIVITATE, duminică, 23:30, pe Telekom Sport 2 şi pe site

VIDEO | "Superstarul necenzurat", Edge, va fi prezent la SmackDown 1000, în EXCLUSIVITATE, duminică, 23:30, pe Telekom Sport 2 şi pe sitegalerie foto

WWE

Comentarii

Au mai rămas doar câteva zile până la evenimentul istoric din lumea WWE! Duminică, de la 23:30, pe Telekom Sport 2 şi pe site-ul telekomsport.ro va fi episodul cu numărul 1000 din SmackDown.

Duminică, pe Telekom Sport 2, va putea fi văzut şi "Superstarul necenzurat" Edge, retras din activitate în urmă cu câţiva ani din cauza accidentărilor repetate suferite la gât. Chiar dacă nu mai poate lupta în ringul de wrestling, emblematicul superstar va fi prezent cu propria sa emisiune, The Cutting Edge, care se anunţă a fi incendiară. 

Înainte de a se retrage din postura de campion mondial în WWE şi de a intra în Hall of Fame, Edge şi-a construit renumele de "oportunist" în brandul albastru, acolo unde a reuşit să câştige titluri mondiale datorită relaţiei cu Vickie Guerrero, care a fost pentru o bună perioadă managerul general din SmackDown. 

Înainte de a fi "oportunist", Edge a fost "superstarul necenzurat", renume câştigat atât prin acţiunile sale din timpul luptelor, cât şi prin cele de după. Dar înainte de toate numele, Edge a fost un campion mondial. Şi nu doar o dată, de 11 ori. 

Pe lângă titluri, canadianul a mai câştigat servieta Money in the Bank în anul 2005, turneul King of the Ring în 2001 şi meciul Royal Rumble în 2010. 

Afla mai multe despre: edgewwesmackdownsmackdown 1000wrestling 

viewscnt
Articole similare