Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Un jurnalist sportiv a comis-o grav! Amanta sa a apărut goală în cadru, în timpul unei videoconferinţe

VIDEO | Un jurnalist sportiv a comis-o grav! Amanta sa a apărut goală în cadru, în timpul unei videoconferinţegalerie foto

Alte sporturi

Comentarii

Jurnalistul sportiv spaniol, Alfonso Merlos, este protagonistul unei filmări devenite virale pe reţelele de socializare. Acesta a intrat într-o videoconferinţă, pentru una din publicaţiile iberice, însă a uitat să se asigure că nu apare nimeni în fundal. Greşeală majoră!

În timp ce susţinea videoconferinţa, prin spatele lui Alfonso Merlos se plimba nestingherită o femeie mai mult goală decât îmbrăcată. Fanii au reacţionat rapid şi au recunoscut-o. Nu, nu este vorba de partenera de viaţă, Marta Lopez, ci jurnalista Alexia Rivas, care susţine că cei doi au o relaţie.

În schimb, Marta Lopez a oferit presei din Spania mai multe dovezi din care reiese faptul că Alfonso Merlos o înşela de ceva timp.

"În ciuda tuturor falsurilor şi minciunilor, nimic nu corespunde realităţii. Fiecare este responsabil pentru acţiunile lui. Acesta nu este un joc", a fost prima reacţie a lui Alfonso Merlos, care refuză să confirme idila cu colega sa de presă.

Afla mai multe despre: alte sporturi 

viewscnt
Articole similare